ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε απολογία από την UEFA θα κληθεί ο Ολυμπιακός

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα κληθεί ο Ολυμπιακός για διάφορα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Στις 16 Νοεμβρίου θα απολογηθεί ο Ολυμπιακός στην UEFA για το ματς με την Μπαρτσελόνα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για γεγονότα που έλαβαν χώρα στο φαληρικό γήπεδο και τα οποία καταγράφηκαν από τον παρατηρητή του αγώνα.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα βρεθούν ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για για την είσοδο των δύο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο (ο ένας αγκάλιασε τον Μέσι και ο άλλος έβγαλε selfie μαζί του σε διαφορετικά χρονικά σημεία), την χρήση λέιζερ, τον συνωστισμό στις σκάλες, αλλά και κάποια συνθήματα.

Το πιθανότερο είναι να υπάρξει κάποιο πρόστιμο για τον Ολυμπιακό, υπενθυμίζοντας ότι έχει να δώσει έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα με την Γιουβέντους στις 5 Δεκεμβρίου για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ