ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάββας Θεοδωρίδης: "Θα απαντήσουμε στον Αλαφούζο"

Σάββας Θεοδωρίδης: "Θα απαντήσουμε στον Αλαφούζο"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του στην Βέροια εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα απαντήσει στον Γιάννη Αλαφούζο και την... συντροφιά του.

Έτοιμοι να απαντήσουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον Γιάννη Αλαφούζο είναι οι Πειραιώτες, όπως αποκάλυψε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, μίλησε και για το πόσο σπουδαία είναι η νίκη στην Βέροια, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Ημαθίας.

Για τη νίκη στην Βέροια: "Είμαι ικανοποιημένος γιατί νικήσαμε σε τέτοια έδρα, με τέτοιο γήπεδο που ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και πάντα τα παιχνίδια της πρεμιέρας είναι δύσκολα, ενώ και η Βέροια είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Δύσκολα θα περάσουν ομάδες απ' αυτή την έδρα".

Για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: "Περιμένουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα και να απαντήσουμε στον Αλαφούζο και στη συντροφιά τους για αυτά που λένε. Δεν μπορείς να απαντάς σε ανύπαρκτα πράγματα. Όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο έχει όνομα και επώνυμο".

Διαβάστε το χρονικό της έναρξης της κόντρας των δύο "αιωνίων". Το "άρχισαν τα όργανα" της Παναθηναϊκής Συμμαχίας όπου καυτήριασε τη διαιτησία στη Λιβαδειά, η καυστική ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και η διπλή "πρασινη" απάντηση, τόσο από την Παναθηναϊκή Συμμαχία όσο και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως επίσης τα σχόλια των κύκλων του "τριφυλλιού" για το ακυρωθέν γκολ της Βέροιας κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και τη θέση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και του Σάββα Θεοδωρίδη απέναντι στους "πράσινους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ