ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, έκλεισε και τον Οφόε!

Tottenhams Eric Dier, left, challenges Norwichs Vadis Odjidja-Ofoe during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at White Hart Lane in London, Saturday Dec. 26, 2015. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenhams Eric Dier, left, challenges Norwichs Vadis Odjidja-Ofoe during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at White Hart Lane in London, Saturday Dec. 26, 2015. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Το μεταγραφικό ντεμαράζ των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, με τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε να ακολουθεί τους Ταχτσίδη, Εμενίκε και Καρσελά.

Θέμα ωρών είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε από τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές συμφώνησαν σε όλα με την Λέγκια Βαρσοβίας και ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο και στο ξενοδοχείο της ομάδας, για να ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή.

Κάτι που ήταν σφοδρή επιθυμία τόσο του ίδιου του ποδοσφαιριστή όσο και του Μπέσνικ Χάσι, με τους ερυθρόλευκους να ικανοποιούν στο ακέραιο τα "θέλω" του προπονητή.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινήθηκαν αστραπιαία με το που έγινε γνωστό ότι ο Βέλγος δεν συμφώνησε με την Κράσνονταρ, και εξασφάλισαν το "ναι" της πολωνικής ομάδας για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Πρόκειται για την τέταρτη μεταγραφή των τελευταίων ημερών καθώς έχουν ήδη προηγηθεί αυτές των Ταχτσίδη, Εμενίκε και Καρσελά. Ειδικά οι δύο τελευταίοι, όπως και ο Οφόε, προορίζονται για ενδεκαδάτοι από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ενώ και ο διεθνής Έλληνας μέσος θα διεκδικήσει τις δικές του πιθανότητες να βρεθεί στο βασικό κορμό της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ομάδας του λιμανιού δεν σταματούν εδώ, καθώς συνεχίζεται- με τις μηχανές στο φουλ- η προσπάθεια ποιοτικής ενίσχυσης του ρόστερ, με τα ονόματα των Ζιλέ και Βούκοβιτς να ακούγονται πολύ δυνατά.

Το σίγουρο είναι πως το σύνολο του Ολυμπιακού ήδη δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που βρέθηκε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία, με την ενίσχυση να είναι σημαντική ενόψει των προκριματικών του φετινού Champions League.

Tην είδηση για την απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, μετέδωσε και ο Διονύσης Βερβελές στον αέρα του Sport24 Radio 103,3:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ