ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαπάτα: "Παίκτης κλάσης ο Πάρντο"

Σαπάτα: "Παίκτης κλάσης ο Πάρντο"

Ο Ντουβάν Σαπάτα σε δηλώσεις του στη "Real News" μίλησε για τον συμπατριώτη του Φελίπε Πάρντο αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξε για τον ίδιο ο Ολυμπιακός.

Την σιγουριά του ότι ο Φελίπε Πάρντο θα αποδειχθεί μια εξαιρετική λύση για τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Ντουβάν Σαπάτα σε δηλώσεις του στη "Real News".

"Είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης. Είναι γρήγορος, δυνατός και έξυπνος. Μπορεί να σκοράρει, αλλά και να βγάλει ασίστ. Κάνει πολλά πράγματα.

Μόνο καλά λόγια έχω να πω για εκείνον και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα δείξει σε όλους πόσο καλός είναι και ότι μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος", υποστήριξε ο Κολομβιανός επιθετικός (δανεικός στην Ουντινέζε από τη Νάπολι), ο οποίος παραδέχθηκε ότι υπήρξαν επαφές με τον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα:

"Ναι, με ήθελε ο Ολυμπιακός. Είχαν πάρει τηλέφωνο τον μάνατζερ μου. Δεν ξέρω όμως γιατί δεν προχώρησε τελικά. Το σίγουρο είναι πως υπήρξε ενδιαφέρον. Από 'κει και έπειτα δεν ξέρω περισσότερα γιατί δεν έγινε η μεταγραφή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ