ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σάντσεθ, ο τρίτος Ισπανός απολυμένος του Μαρινάκη"

"Σάντσεθ, ο τρίτος Ισπανός απολυμένος του Μαρινάκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η έντυπη έκδοση της "Marca" κάνει ιδιαίτερη μνεία στην απομάκρυνση του Βίκτορ Σάντσεθ από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είναι ο τρίτος Ισπανός προπονητής που φεύγει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην διοίκηση.

Το "διαζύγιο" του Βίκτορ Σάντσεθ με τον Ολυμπιακό έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στην Ισπανία. Η εφημερίδα της χώρας, "Marca", φιλοξένησε αφιέρωμα στους Ισπανούς, οι οποίοι έχουν περάσει από την "ερυθρόλευκη" τεχνική ηγεσία, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο πρώην προπονητής της Ντεπορτίβο είναι ο τρίτος που φεύγει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη διοίκηση.

Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα διαπιστώνει ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ είναι ο τρίτος προπονητής που φεύγει από τον Ολυμπιακό, επί διοίκησης Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τους Ερνέστο Βαλβέρδε και Μίτσελ Γκονθάλεθ ενώ το κομμάτι τιτλοφορείται ως: "Μαρινάκης, ο θραύστης των Ισπανών".

"Βίκτορ Σάντσεθ. Ο τεχνικός απολύθηκε από τον Μαρινάκη, πρόεδρο του Ολυμπιακού από την Ελλάδα, σε διάστημα μικρότερο από δύο μήνες από όταν ανέλαβε. Είναι ο τρίτος απολυμένος Ισπανός.

Η ασταμάτητη μηχανή του Ευάγγελου Μαρινάκη συνεχίζει την πορεία της. Μόλις χθες ανακοίνωσε την απόλυση του Ισπανού τεχνικού Βίκτορ Σάντσεθ μετά από 47 μέρες από την άφιξή του στον πάγκο του ΟΣΦΠ. Ο αποκλεισμός από το Champions League ήταν καθοριστικός για τον πρώην τεχνικό της Ντεπορτίβο. Ο ελληνικός σύλλογος, με 43 πρωταθλήματα Ελλάδας, δεν έχει καταφέρει να περάσει ποτέ μετά τα προημιτελικά του Champions League, κάτι που είναι εμμονή για όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Για τον Μαρινάκη το να απολύει Ισπανούς δεν είναι κάτι καινούριο. Πράγματι, ο Σάντσεθ είναι ο τρίτος Ισπανός που απολύεται από τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος που έζησε αυτή την εμπειρία ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος πέρασε δυο περιόδους στην ελληνική ομάδα -μία το 2008-09 και μία το 2010-12- και τις δύο έφυγε με τρόπο ξαφνικό παρά τις επιτυχίες τους σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πριν από τον Μαρινάκη Πεπ Σεγούρα λειτούργησε ως υπηρεσιακός τεχνικός. Ο Καταλανός ήταν ο προκάτοχος του Βαλβέρδε, του πρώτου που έφυγε επί διοίκησης Μαρινάκη, αλλά πριν τον Βίκτορ Σάντσεθ ήταν επίσης ο Μίτσελ.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τον Βίκτορ στο πλευρό του και ήταν μακράν ο πιο επιτυχημένος προπονητής με δύο πρωταθλήματα (2013, 2014) και ένα κύπελλο (2013). Το 2015 τον ανάγκασε να φτιάξει βαλίτσες. Όπως έγινε με όλους του Ισπανούς τεχνικούς υπό τη διοίκηση του Μαρινάκη".

Βέβαια, τα δεδομένα στην υπόθεση Βαλβέρδε είναι τελείως διαφορετικά από όσα ίσχυσαν σε αυτές των Μίτσελ και Σάντσεθ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ