ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάντσεθ: "Να μην χάνουμε τη συγκέντρωση μας"

Σάντσεθ: "Να μην χάνουμε τη συγκέντρωση μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Σάντσεθ χαρακτήρισε καλή την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Βέστερλο, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο που τον προβλημάτισε. Τι είπε ο Ισπανός τεχνικός για την άφιξη του Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-2 της Βέστερλο, έχοντας πολύ καλή απόδοση μέχρι το 80' και κάνοντας κάμποσα λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο, που δεν σίγουρα δεν άρεσαν στον Βίκτορ Σάντσεθ, κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός.

"Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Ήταν ένα καλό τεστ αυτό το φιλικό με την Βέστερλο. Δεν ήταν ένα εύκολο ματς. Μας δυσκόλεψε και η αρκετά διαφορετική από τη δική μας μπάλα που αγωνιστήκαμε. Φάνηκε αυτό στις κατοχές μπάλας που είχαμε στο α’ ημίχρονο.

Ήμασταν καλοί γενικότερα. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Κερδίζαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο για το οποίο δεν είμαι ικανοποιημένος είναι η εικόνα μας τα τελευταία 10 λεπτά που χάσαμε την προσοχή και την αυτοσυγκέντρωσή μας.

Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βελτιωθούμε σ’ αυτό, να μη χάνουμε την προσοχή μας και την συγκέντρωση", τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, που ρωτήθηκε για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.

"Φυσικά θα είμαστε έτοιμοι. Ο στόχος μας είναι αυτός. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Νομίζουμε ότι θα βρεθούμε σε καλή φόρμα τότε. Γίνεται σκληρή δουλειά κάθε μέρα".

Σε ερώτηση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ο Βίκτορ Σάντσεθ ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.

"Για μας είναι πολύ καλό που επέστρεψε στην ομάδα. Είναι σημαντική προσθήκη. Είναι έμπειρος παίκτης με υψηλή ποιότητα. Το έδειξε ακόμα και σήμερα από την αρχή. Αυτοί οι αγώνες για όλους τους παίκτες λειτουργούν και ως προπονήσεις.

Οι παίκτες που έχουν παίξει λιγότερο από 45 λεπτά κάνουν προπόνηση μετά το ματς. Πρέπει να προπονούμαστε σκληρά για να είμαστε αυτοί που πρέπει. Και ο Εστεμπάν σε μερικές μέρες θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ