ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαντάνα: "Σας ευχαριστώ για την ζεστασιά"

Σαντάνα: "Σας ευχαριστώ για την ζεστασιά"

Ο Φελίπε Σαντάνα μέσω facebook ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για το διάστημα που αγωνίστηκε στον σύλλογο και την ευκαιρία που του έδωσε να κατακτήσει δύο τίτλους.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν θα συνεχίσει φυσικά στον πειραϊκό σύλλογο, καθώς δεν ικανοποίησε με την αγωνιστική παρουσία του, γρήγορα πέρασε στο περιθώριο και με την λήξη του δανεισμού ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους".

Ωστόσο ο Σαντάνα κάθε άλλο παρά πικραμένος αισθάνεται με αυτή την εξέλιξη και ευχαρίστησε από καρδιάς τους Πειραιώτες για την ευκαιρία που του έδωσαν να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα για 5 μήνες.

"Δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω όλη την ευγνωμοσύνη μου σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο, τον Ολυμπιακό, που μου άνοιξε την πόρτα του, σε μία περίοδο ανάκαμψης. Οι 5 μήνες ήταν υπέροχοι και ωρίμασα αρκετά.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτής της όμορφης ιστορίας των 90 ετών και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που ολοκλήρωσα τη θητεία μου με δύο σπουδαίους τίτλους. Σας ευχαριστώ για τη ζεστασιά", έγραψε ο Βραζιλιάνος στόπερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

------------------------------Agradecimentos:Não poderia deixar passar branco todo meu agradecimento a esse enorme...

Posted by Felipe A. Santana on Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ