ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαν τρελή η Τράμπζονσπορ για Πάρντο, καραδοκεί κι η Μονπελιέ!

Σαν τρελή η Τράμπζονσπορ για Πάρντο, καραδοκεί κι η Μονπελιέ!
Πάρντο

Σύμφωνα με την τουρκική “Haber” η ομάδα της Τραπεζούντας προσπαθεί να τα βρει με τον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Κολομβιανό εξτρέμ, Φελίπε Πάρντο. Διακριτικά παρακολουθούν οι άνθρωποι της Μονπελιέ.

Στην Τουρκία έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η Τράμπζονσπορ είναι έτοιμη να τα “σκάσει” στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Φελίπε Πάρντο. Σημειώνεται άλλωστε κάτι τέτοιο και στο ρεπορτάζ της "Haber".

Ο, δε, Κολομβιανός εξτρέμ μάλιστα φέρεται "ζεστός" στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα γειτονικά ΜΜΕ. Κι αυτό, γιατί του έχουν υποσχεθεί προφανώς ηγεμονικό συμβόλαιο.

Βέβαια, όπως σημειώνουν οι Τούρκοι, το “αγκάθι” είναι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού που είχε δώσει 4,5εκ. Ευρώ για να αποκτήσει τον Πάρντο από την Μπράγκα. Γενικότερα, υπάρχει αισιοδοξία στη γειτονική χώρα ότι στο τέλος η μεταγραφή θα γίνει! Μένει να φανεί λοιπόν αν έχουν δίκιο οι Τούρκοι.

Την ίδια στιγμή η Μονπελιέ έκανε την προσπάθειά της για τον Πάρντο χωρίς ωστόσο να ευδοκιμήσει. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι Γάλλοι παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση του Λατινοαμερικάνου άσου των Πειραιωτών, παραδεχόμενοι όμως ότι ένα βήμα πιο μπροστά βρίσκεται στην παρούσα φάση η Τράμπζονσπορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Προς Εσπανιόλ ο Μποτία"
Το βράδυ στην Αθήνα ο Βιάνα
Στον Ολυμπιακό ο Πασιένσια
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (με τις μεταγραφές)
Óscar Cardozo: Η φανέλα με το 7
Έφτασε στην Αθήνα ο Καρντόσο
Ντε Λα Μπέγια: "Σοκ ο αποκλεισμός μας στο Champions League"
Ρομάο: "Έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου"
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ρομάο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ