ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαν σήμερα οι Ρομπέρτο και Μήτρογλου "έσωσαν" τον Μίτσελ!

Σαν σήμερα οι Ρομπέρτο και Μήτρογλου "έσωσαν" τον Μίτσελ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 2 Οκτωβρίου 2013 ο Μίτσελ "έπαιζε το κεφάλι του" στο Βέλγιο απέναντι στην Άντερλεχτ σε ένα παιχνίδι που κατέληξε σε θρίαμβο (0-3) για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό (video)

Ήταν κοινό μυστικό πώς εκείνο το βράδυ στις Βρυξέλλες θα ήταν και το τελευταίο του Μίτσελ στον Ολυμπιακό εάν έχανε από την Άντερλεχτ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η μουρμούρα για τον Ισπανό τεχνικό υπήρχε από το καλοκαίρι και εντάθηκε καθώς δεν έφτανε το καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Παρί στο Φάληρο στην πρεμιέρα των ομίλων όπου οι Γάλλοι εν τέλει θριάμβευσαν με 4-1.

Έτσι ,"έπαιζε το κεφάλι του" στο Βέλγιο το οποίο το έσωσαν οι Ρομπέρτο και Μήτρογλου. Ο Ισπανός κατέβασε τα ρολά, πιάνοντας και πέναλτι, ενώ ο "πιστολέρο" στην κορυφαία ευρωπαϊκή του βραδιά σημείωσε χατ-τρικ για το τελικό 3-0 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Τρία χρόνια αργότερα, ακόμα ένας τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στα σχοινιά πριν από ένα σπουδαίο παιχνίδι. Αν θα βρεθούν αντίστοιχοι Ρομπέρτο και Μήτρογλου να σώσουν τον Μπέντο κόντρα στην ΑΕΚ, θα το μάθουμε απόψε το βράδυ (20:30).

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης στο Βέλγιο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ