ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαλίνο: "Πρέπει να προχωράμε"

Σαλίνο: "Πρέπει να προχωράμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεάντρο Σαλίνο ευχαρίστησε την οικογένεια του Ολυμπιακού για την εμπειρία που βίωσε και ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το μέλλον.

Το μέλλον του Λεάντρο Σαλίνο δεν είναι στον Πειραιά, όμως ο Πορτογάλος αμυντικός έστειλε το μήνυμα του για την αλλαγή στην καριέρα του. Ο Σαλίνο ευχαρίστησε τους πάντες στον Ολυμπιακό και τόνισε πως δεν συμβαίνουν πάντα ευχάριστες εξελίξεις.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο δεν συμβαίνουν αυτά που θέλουμε... Αλλά πρέπει να προχωράμε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξαν σε εμένα και την οικογένεια μου αυτά τα 3 χρόνια που έπαιξα σε αυτό το μεγάλο club... Υπήρξαν πολλά επιτεύγματα κ επιτυχίες, αξέχαστες στιγμές μαζί με υπέροχους οπαδούς... Πολλές ευχαριστίες, πολλές δόξες και κατακτήσεις στον μεγάλο αυτό σύλλογο και τους υποστηρικτές του...

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για την συντροφικότητα τους, με τους οποίους δούλεψα καθημερινά αυτά τα 3 χρόνια στις προπονήσεις και τους αγώνες...

Ακόμα τον πρόεδρο Β. Μαρινάκη που μου έδωσε την ευκαιρία και την ευτυχία να εκπροσωπήσω την όμορφη οικογένεια του Ολυμπιακού...LS30».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ