ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαλίνο: "Πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού"

Σαλίνο: "Πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού"
Σαλίνο INTIME SPORTS

Ο Λεάντρο Σαλίνο μίλησε για το γεγονός πως φέτος παίζει αρκετά στα αριστερά της άμυνας και τόνισε πως θα αγωνίζεται όπου του λέει ο προπονητής του.

Στα φιλικά προετοιμασίας ο Μάρκο Σίλβα έχει δοκιμάσει αρκετές φορές τον Λεάντρο Σαλίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον 30άχρονο άσο να ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Ο Βραζιλιάνος μίλησε στην "Real News" για το νέο προπονητή των ερυθρολεύκων και τους στόχους της ομάδας του.

Για τον Μάρκο Σίλβα, είπε: "Σίγουρα υπάρχουν διαφορές με τον Μάρκο Σίλβα. Είναι ένας νέος και καλός προπονητής. Δουλεύει με όλους τους παίκτες. Προσπαθεί να τους μάθει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά μας".

Για το γεγονός πως φέτος παίζει αριστερά, δήλωσε: "Κάθε φορά που μπαίνω στο ματς προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου ως ποδοσφαιριστής. Ο Μάρκο Σίλβα προσπαθεί να κάνει κι εμένα και όλους καλύτερους. Δεν έχει σημασία αν θα παίζω δεξιά ή αριστερά, αλλά το να προσπαθώ και να δίνω τα πάντα για την ομάδα. Η καινούργια μου θέση. Δεν το βλέπω έτσι. Όποτε μπαίνω να παίξω, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Είτε παίζω δεξιά, είτε αριστερά αισθάνομαι ότι πρέπει να αποδώσω το ίδιο. Προσπαθώ απλά να συνηθίζω. Να προσαρμόζομαι στις όποιες απαιτήσεις κάθε φορά, να είμαι κάτι σαν πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού".

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: "Προφανώς και θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους και φέτος. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Θέλουμε να τα πάμε καλά και στο Champions League. Φυσικά θέλουμε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος. Όπως είπα, δουλεύουμε αρκετά και καλά με τον Μάρκο Σίλβα και πιστεύω πως αυτή η δουλειά που κάνουμε θα αποδώσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ