ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαλίνο: "Πιστεύουμε στην ανατροπή"

Σαλίνο: "Πιστεύουμε στην ανατροπή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σαλίνο υποστήριξε ότι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει πίστη για ανατροπή των δεδομένων απέναντι στην Άντερλεχτ, στη ρεβάνς (25/2) του Φαλήρου. Τι είπε ο Βραζιλιάνος για το ματς με τον Ατρόμητο. "Είμαι έτοιμος αν μου δοθεί η ευκαιρία", τόνισε ο Βούρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεάντρο Σαλίνο στην κάμερα της NOVA:

Για το αν υπάρχει πίστη για την ανατροπή με την Άντερλεχτ:

"Φυσικά και το πιστεύουμε αυτό. Το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης θα είναι τελείως διαφορετικό από το πρώτο. Όπως είδαμε όλοι, καταφέραμε να είμαστε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό μας.

Καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, είχαμε την ατυχία να δεχτούμε αυτό το γκολ από ένα λάθος δικό μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αφού εκεί ήμασταν τόσο καλοί, στο δικό μας γήπεδο θα μπορούμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Γνωρίζουμε πως είμαστε πολύ πιο δυνατοί μπροστά στο δικό μας κόσμο. Καταφέραμε εκεί να παίξουμε ως ομάδα, καταφέραμε να δώσουμε πολλά πράγματα από αυτά που θέλαμε και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα εδώ".

Για το εμπόδιο του Ατρόμητου:

"Είναι μία πάρα πολύ ομάδα με πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχουν ικανότητες. Έχουν αποδείξει πως μπορούν να παίρνουν αποτελέσματα. Επομένως το παιχνίδι δε θα είναι καθόλου εύκολο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Όμως και εμείς έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και όταν θέλουμε, μέσα στο γήπεδό μας είμαστε πολύ δυνατοί και μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Οπωσδήποτε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να κάνουμε το βήμα αυτό, να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να έρθουμε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα".

Βούρος: "Έχουμε κερδίσει μεγαλύτερες ομάδες από την Άντερλεχτ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πραξιτέλης Βούρος στη Nova:

Για τη ρεβάνς με την Άντερλεχτ στο Europa League:

"Το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα δεν ήταν αυτό που θέλαμε και θα τα δώσουμε όλα στον επαναληπτικό, αλλά και στον αγώνα της Κυριακής. Θέλουμε την πρόκριση, στο χέρι μας είναι. Στο Καραϊσκάκη έχουμε κερδίσει μεγαλύτερες ομάδες από την Άντερλεχτ".

Για την δυστοκία του Ολυμπιακού:

"Δουλεύουμε για το γκολ, το καλό είναι πως δημιουργούμε ευκαιρίες. Πρόβλημα θα είχαμε αν δεν δημιουργούσαμε. Μέρα με την ημέρα θα γινόμαστε καλύτεροι στο σκοράρισμα".

Για τα συνεχόμενα ματς, την κούραση και τον Ατρόμητο:

"Είναι διαχειρίσιμη η κούραση. Ο Ατρόμητος από την άλλη δεν ξεκίνησε καλά, αλλά σιγά σιγά τα καταφέρνει. Απέκλεισε τον ΠΑΟ από το Κύπελλο, κέρδισε και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Αυτό μας κάνει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι".

Για τη δική του ευκαιρία:

"Είμαι έτοιμος και την περιμένω".

Για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου:

"Έχουμε παίξει ήδη δύο φορές με τον ΠΑΟΚ και τον έχουμε κερδίσει δύο φορές. Αυτό κάτι λέει. Θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε, καθώς στόχος μας είναι και το Κύπελλο".

Για την ώρα που διεξάγεται το ματς με τον Ατρόμητο:

"Είναι καλή ώρα για να έρθουν οικογένειες στο γήπεδο. Ελπίζω να είναι κοντά μας ο κόσμος όπως πάντα, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ