ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαλίνο για Μαρινάκη: "Πάντα μιλάει με τους παίκτες στα αποδυτήρια"

Σαλίνο για Μαρινάκη: "Πάντα μιλάει με τους παίκτες στα αποδυτήρια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πορτογαλική ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή το αποψινό Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με τον Λεάντρο Σαλίνο να εκφράζεται με εγκωμιαστικά σχόλια για τον ηγέτη των Πειραιωτών.

Με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ασχολείται η πορτογαλική ιστοσελίδα "bancada.pt" και αναλύει την διαδρομή του Έλληνα εφοπλιστή και επιχειρηματία από το 2010 που ανέλαβε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, αναφέρει μεταξύ άλλων και την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ, γράφει για τις δικαστικές του περιπέτειες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, την κόντρα του με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ για να σκιαγραφήσει καλύτερα το προφίλ του, ζήτησε την άποψη του ενός πρώην "ερυθρόλευκου" άσου, του Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια.

"Ο πρόεδρος είναι πάντα παρών, ειδικά όταν γίνονται αγώνες Champions League. Πάντα πήγαινε να μιλήσει και να ενθαρρύνει τους παίκτες στα αποδυτήρια. Το όνειρό του είναι να πάει μακριά στο Champions League.

Μια από τις στρατηγικές του, είναι να φέρνει ισχυρά ονόματα στην ομάδα, αυτό αρέσει στους φιλάθλους και το κάνει πράξη. Ο πρόεδρος είναι μεγάλος υποστηρικτής της ομάδας", ανέφερε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σαλίνο.

Παράλληλα, είπε πως έμαθε πολλά από τον Βίτορ Περέιρα, με τον οποίον συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως "έμαθα πολλά δίπλα του. Πώς να παίζω και να μαρκάρω. Ήταν πολύ καλός", ενώ για το Καραϊσκάκη είπε πως "οι φίλαθλοι κερδίζουν παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο και είναι πολύ δύσκολο για τις αντίπαλες ομάδες".

Για τον αγώνα με την Σπόρτινγκ, ανέφερε πως "στις ομάδες του Ζεσούς αρέσει να πιέζουν, όμως στην Ελλάδα θα έχει δυσκολία. Τα πρώτα λεπτά θα είναι πολύπλοκα για την Σπόρτινγκ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ