ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαλίνο: "Ενωμένη και φιλόδοξη η ομάδα"

Σαλίνο: "Ενωμένη και φιλόδοξη η ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Λεάντρο Σαλίνο απέδωσε την καλή φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο γεγονός ότι πρόκειται για ομάδα ενωμένη και φιλόδοξη, ενώ τόνισε πως η διακοπή είναι μια καλή ευκαιρία για ξεκούραση. Τι δήλωσε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

"Είναι φυσικό μερικές φορές τα παιχνίδια να μην είναι εύκολα για εμάς. Να παρουσιάζονται πολλές δυσκολίες, μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια οι παίκτες είναι λογικό να εμφανίζουν κούραση, όμως εμφανιστήκαμε πολύ δυνατοί για να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό", ανέφερε αρχικά ο Σαλίνο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηρακλή, ενώ ρωτήθηκε για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό και το ρεκόρ του "11 στα 11":

" Είναι πολύ πιθανόν να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά τώρα είναι μία εβδομάδα διακοπής, έχουμε την ευκαιρία κάποιοι από εμάς να ξεκουραστούμε και να δούμε τις οικογένειές μας, το οποίο είναι επίσης σημαντικό για εμάς. Μετά θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεν θα είναι εύκολα, παίζουμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και ακόμα πιο δύσκολο επειδή είναι στην έδρα του. Όμως, εμείς θα κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να πάρουμε τη νίκη".

Όσον αφορά την φετινή πορεία του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος την απέδωσε στην δουλειά και το καλό κλίμα που υπάρχει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη:

"Είναι η δουλειά. Πιστεύω είναι πολύ καλή δουλειά και η προετοιμασία που γίνεται καθημερινά. Όλοι οι παίκτες είμαστε ενωμένοι, μία ομάδα, όλοι παίρνουμε τις ευκαιρίες μας και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παίρνουμε έναν έναν τους αγώνες και να είμαστε καλά προετοιμασμένοι σε όλους. Η ομάδα είναι ενωμένη, όπως είπα, και πολύ φιλόδοξη γι’ αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα".

Φινμπόγκασον: "Καλοί παίκτες, με καλή προετοιμασία"

"Όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα. Δεν είναι εύκολο πάντα να αποδίδεις με τον ίδιο τρόπο όταν υπάρχει κούραση, όμως κάναμε αρκετά για να πάρουμε τη νίκη και αυτό μετράει", τόνισε με την σειρά του ο Ισλανδός στράικερ, που ρωτήθηκε για το μυστικό της πορείας του Ολυμπιακού:

"Δεν μπορώ να πω το μυστικό. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Η προετοιμασία είναι πάντα πολύ καλή. Ο προπονητής και οι βοηθοί του προετοιμάζουν το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύω είναι μία μίξη, καλών παικτών με καλή προετοιμασία".

Για τα… ρεκόρ:

"Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τα ρεκόρ. Εμείς προσπαθούμε να κερδίζουμε πάντα όλα τα παιχνίδια. Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα, αλλά όταν το καταφέρνει η ομάδα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι".

Για τους προσωπικούς στόχους του με τον Ολυμπιακό:

"Έχω πολλούς προσωπικούς στόχους και δεν θέλω να τους αποκαλύψω αυτή την στιγμή, καθώς είμαι μέλος μίας ομάδας και όσο μία ομάδα κερδίζει, αυτό θέλω''.

Για το αν έχει κάποιο γκολ σαν αυτό κόντρα στην Άρσεναλ:

"Ναι, εννοείται γι’ αυτό δουλεύω κάθε μέρα. Για να το πετύχω αυτό πρέπει να είμαι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό που με απασχολεί αυτή την στιγμή είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ