ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαλίνο: "Αγαπώ τον Ολυμπιακό και θέλω να συνεχίσω εδώ"

Σαλίνο: "Αγαπώ τον Ολυμπιακό και θέλω να συνεχίσω εδώ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεάντρο Σαλίνο εξέφρασε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και την επιθυμία να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Λεάντρο Σαλίνο ξεκαθάρισε ότι θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των "ερυθρολεύκων".

"Έχω δείξει την πρόθεσή μου και έχω ξεκαθαρίσει πως επιθυμώ και θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Όμως, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Θα πρέπει και οι δύο πλευρές να συμφωνούμε και να επιθυμούμε το ίδιο. Έχω δηλώσει πως αγαπάω το σύλλογο, αγαπάω την ομάδα και τη χώρα και θέλω να συνεχίσω εδώ.

Παρότι είμαι μακριά από τη χώρα μου, θα βρω λύσεις εκεί, σε περίπτωση που δεν συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Θα ήταν κάτι καλό να επιστρέψω στην πατρίδα μου, όμως, η μεγάλη μου επιθυμία είναι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μπακ, που ρωτήθηκε για το ματς της Κυριακής (10/4, 19:00) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

"Ναι, είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε κερδίσει εκεί. Όμως, επιθυμώ φέτος να πάμε στην έδρα του Παναιτωλικού, να παίξουμε καλά και με σεβασμό στην ομάδα αυτή, η οποία παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Να είμαστε σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ