ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ρώτησε τον Καμπιάσο για Ρέτσο η Ίντερ"

"Ρώτησε τον Καμπιάσο για Ρέτσο η Ίντερ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα Ίντερ και Γιουβέντους, αλλά και κάμποσα ακόμη κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, θα δώσουν μάχη για τον Ρέτσο. Πληροφορίες από τον Καμπιάσο ζήτησαν οι "νερατζούρι".

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσει... πονοκέφαλο στον Ολυμπιακό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον 18χρονο Έλληνα αμυντικό και το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Τα μισά να έχουν βάση, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι στο άμεσο μέλλον θα φτάσει επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες για την παραχώρηση του Ρέτσου και μάλιστα από ομάδες που έχουν την οικονομική άνεση να προσφέρουν πακτωλό χρημάτων για την απόκτηση του παίκτη.

Στην Ιταλία ήδη γίνεται λόγος για "ντέρμπι" της Ίντερ με τη Γιουβέντους με φόντο την υπογραφή του 18χρονου αμυντικού. Σκάουτερς των δύο ομάδων ήταν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σύμφωνα με τον γειτονικό Τύπο, προκειμένου να κατασκοπεύσουν τον Ρέτσο με τη Γιουνγκ Μπόις.

Οι Ιταλοί βάζουν στο κόλπο και μια σειρά ακόμη εξαιρετικά σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ, Μπάγερν Μονάχου αλλά και τις Τζένοα, Φιορεντίνα. Φυσικά για τις δύο τελευταίες οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Το ενδιαφέρον της Ίντερ μοιάζει τόσο μεγάλο για τον Ρέτσο, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα " interlive.it" (που ειδικεύεται σε θέματα των "νερατζούρι"), η διοίκηση της ιταλικής ομάδας πρόσφατα επικοινώνησε με τον Εστέμπαν Καμπιάσο προκειμένου να πάρει πληροφορίες για τον παίκτη.

Οι Ιταλοί εικάζουν ότι η Ίντερ θα κάνει την κίνηση της για τον Παναγιώτη Ρέτσο, ωστόσο τοποθετούν την Μπάγερν Μονάχου ως φαβορί στην κούρσα για την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού των "ερυθρολεύκων".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα συγχαρητήρια του ΑΠΟΕΛ και η απάντηση του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός για Τζέραρντ
Ντομίνγκες: "Δεν έχω άλλη επιλογή..."
Ο Τσόρι ήταν το πρόβλημα;
Στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής ο Φορτούνης!
Χωρίς Μποτία στην Κύπρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ