ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρώτησε για Μπερτόγλιο ο Ολυμπιακός

Ρώτησε για Μπερτόγλιο ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο είναι στην Ουκρανία για να συζητήσει το μέλλον του με την Ντινάμο Κιέβου και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ολυμπιακός "ρώτησε" για την κατάσταση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Φακούντο Μπερτόγλιο, έφθασε πέρυσι το καλοκαίρι στην Τρίπολη, ως δανεικός από την Ντινάμο Κιέβου.

Στην προηγούμενη σεζόν μέτρησε 25 συμμετοχές με τον Αστέρα σε όλες τις διοργανώσεις (SuperLeague, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League) πετυχαίνοντας 4 γκολ και βοηθώντας τους συμπαίκτες του να πετύχουν 7 συνολικά (ασίστς).

Ωστόσο, μετά το τέλος της σεζόν ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στην Ουκρανία. Εκεί βρίσκεται αυτές τις ημέρες να συζητήσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον ίδιο με την ομάδα της πρωτεύουσας, Ντινάμο.

Οι Ουκρανοί τον απέκτησαν το 2012 κι έκτοτε τον έδωσαν δανεικό κατά σειρά σε Γκρέμιο (Βραζιλία), Εβιάν (Γαλλία), Τίγκρε (Αργεντινή) κι Αστέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr άνθρωποι του Ολυμπιακού ρώτησαν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η συνεργασία του Φακούντο Μπερτόγλιο με την ομάδα του Κιέβου.

Η διερευνητική επαφή των "ερυθρολεύκων" υποδηλώνει ένα απλό ενδιαφέρον προς το παρόν κι όχι κάτι περισσότερο, καθώς η προετοιμασία και συνεπώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πειραιωτών, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ