ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ρώτησε για Γκονσάλο Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός"

Fiorentina's Gonzalo Rodriguez sticks his tongue out as he celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina  at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, April 29, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca)
Fiorentina's Gonzalo Rodriguez sticks his tongue out as he celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, April 29, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γκονσάλο Ροντρίγκες. Πρόκειται για τον 33χρονο Αργεντίνο στόπερ που αποχωρεί από την Φιορεντίνα έπειτα από πενταετή παρουσία στους "βιόλα".

Σε αναζήτηση προπονητή αλλά και ποδοσφαιριστών που θα βελτιώσουν την ποιότητα του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γκονσάλο Ροντρίγκες.

Το calciomercato.com υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες πλησίασαν τον ατζέντη του παίκτη, Ραούλ Ιγκλέσιας, προκειμένου να ζητήσουν πληροφορίες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 33χρονος (10/04/1984) Αργεντίνος (με ισπανικό διαβατήριο) στόπερ θα αποτελέσει παρελθόν για τη Φιορεντίνα μετά τις 30 Ιουνίου, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους "βιόλα".

Ο Ροντρίγκες ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σαν Λορέντσο και μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ το καλοκαίρι του 2004. Με το "κίτρινο υποβρύχιο" πραγματοποίησε 250 συμμετοχές (8 γκολ), πριν πάρει τον δρόμο για την Serie A και την Φιορεντίνα τον Αύγουστο του 2013.

Με τους "βιόλα" πρόλαβε να αγωνιστεί σε 201 παιχνίδια (25 γκολ), ενώ φέτος συμπλήρωσε 31 συνολικά εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα ανανεωθεί και ήδη ομάδες από την Ιταλία, το Μεξικό και την Αργεντινή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς και ο Ολυμπιακός πρόσφατα πλησίασε την πλευρά του παίκτη με σκοπό να μάθει αν θα σκεφτόταν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Την ύπαρξη ενδιαφέροντος ομάδας από τη χώρα μας επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του, χωρίς πάντως να προχωρήσει σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

(AP Photo/Massimo Pinca)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ