ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η Ροζάριο θέλει τον Χάρα"

"Η Ροζάριο θέλει τον Χάρα"
Χάρα INTIME SPORTS

Η Ροζάριο Σεντράλ αναζητά επιθετικό και έχει τον Φράνκο Χάρα πρώτο στη λίστα της. Ξανά για Κακουτά και Ολυμπιακό οι Γάλλοι. Για φιλικό των Πειραιωτών με τη Φέγενορντ γράφουν στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " www.agenciafe.com ", η Ροζάριο Σεντράλ έχει στην κορυφή της λίστας της τον Φράνκο Χάρα, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμής.

"Η Ροζάριο Σεντράλ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και έχει τρία ονόματα στη λίστα της, με τον προπονητή Εντουάρντο Κουντέτ να δηλώνει πως "για την ώρα δεν έχουμε πρόταση σε κανέναν, δεν υπάρχει τίποτα". Πρώτος στη λίστα είναι ο Φράνκο Χάρα, αν και πρόκειται για δύσκολο εγχείρημα.

Για τον πρώην παίκτη των Εστουντιάντες, Σαν Λορέντσο και νυν του Ολυμπιακού, θα χρειαστούν πολλά χρήματα, καθώς ο Ολυμπιακός προχώρησε μια δυνατή επένδυση πριν από έξι μήνες.

Κάτι που γνωρίζουν στην διοίκηση της Ροζάριο και για τον λόγο αυτό έχουν άλλα δύο ονόματα στη λίστα. Τον Φεντερίκο Γκονσάλες, που σε λίγες μέρες θα μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Ραφαέλα και τον Σίρο Ριούς.

Ο Εντουάρντο Κουντέτ ήθελε τον Χάρα στις αρχές του χρόνου, ωστόσο η Μπενφίκα τον πούλησε στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο η καλή σχέση του παίκτη με τον προπονητή της Ροζάριο μπορεί να παίξει ρόλο στις εξελίξεις", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, που φιλοξενεί και την τοποθέτηση διοικητικού στελέχους της Σεντράλ για την περίπτωση απόκτησης του Χάρα:

"Ναι, ενδιαφερόμαστε, αλλά δεν είναι εύκολο. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε λάθος προσδοκίες, πέρα από το γεγονός ότι θα προσπαθήσουμε να τον αποκτήσουμε".

Ξανά για Κακουτά και Ολυμπιακό οι Γάλλοι

Παράλληλα, στην Γαλλία υπάρχει συνέχεια σχετικά με το φλερτ (;) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γκαέλ Κακουτά.

"Ο Κακουτά ενδιαφέρει και την Σεντ Ετιέν, που πιστεύει ότι μπορεί να τον πάρει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Δανεικός τις τελευταίες σεζόν από την Τσέλσι, ο Γάλλος ψάχνει σταθερότητα μέσα από ένα πρότζεκτ όπου θα μπορεί να βρει τον χώρο του.

Τον παίκτη θέλει και ο Ολυμπιακός, ενώ η Σεβίλλη μοιάζει διατεθειμένη να προσφέρει ακόμη και 5 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι για την απόκτηση του", υποστηρίζει δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου, επικαλούμενο την "Equipe".

Πάντως, αργότερα μέσα στην ημέρα, ο Χοσέ Κάστρο, πρόεδρος της Σεβίλλης, αποκάλυψε πως οι Ανδαλουσιάνοι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κακουτά.

"Είναι πολύ κοντά και μπορεί να κλείσει τις επόμενες μέρες. Συνεχίζουμε να προοδεύουμε", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ούτε Ίντερ, ούτε Πόρτο για Καρίγιο

Ανησυχία προκαλεί στην Εστουντιάντες το γεγονός πως τελικά ο Γκουίντο Καρίγιο δεν έχει τόσο μεγάλη απήχηση στα ευρωπαϊκά κλαμπ, όσο ενδεχομένως πίστευε ο σύλλογος της Λα Πλάτα.

Και ακριβώς για τον λόγο αυτό, τα ΜΜΕ της Αργεντινής συνεχίζουν να μνημονεύουν το όνομα του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη υπόθεση, επαναλαμβάνοντας πως μόνο οι "ερυθρόλευκοι" είχαν καταθέσει επίσημη προσφορά για τον 24χρονο φορ.

"Οι ιθύνοντες της Εστουντιάντες είχαν σύσκεψη με τον κόουτς Γκαμπριέλ Μιλίτο, προκειμένου να συμφωνήσουν για ονόματα που θα ενισχύσουν μεταγραφικά την ομάδα, με την επικείμενη αποχώρηση του Γκουίντο Καρίγιο...

Για την πώληση του 24χρονου φορ, ακόμη αναλύουν τις πιθανότητες, αφού καμία πλευρά δεν έμεινε ικανοποιημένη από την προσφορά του Ολυμπιακού, ενώ από την Πόρτο υπήρξε μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον. Και η περίπτωση να πάει στην Ιταλία, στην Ίντερ, δεν προχώρησε", υποστηρίζει χαρακτηριστικά η " www.abito.com".

Φιλικό με την Φέγενορντ στην Αυστρία

Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, από τις 10 έως τις 20 Ιουλίου. Και στην Ολλανδία υποστηρίζουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αναμετρηθούν σε φιλικό ματς με την Φέγενορντ.

Για την ώρα πάντως τα μόνα επιβεβαιωμένα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός, είναι κόντρα σε Μπέτις, Γαλατάσαραϊ και Μαρσέιγ, στο "Afyon Cup" της Τουρκίας (20-25 Ιουλίου) αλλά και αυτό απέναντι στην Εθνική ομάδα του Κατάρ, στις 13 Αυγούστου στη Ζυρίχη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ