ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ροντρίγκες: "Προτεραιότητά μου η Σαν Λορέντσο"

Fiorentinas Gonzalo Rodriguez, left scores an own goal flanked by Tottenhams Dele Alli during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and Fiorentina at White Hart Lane stadium, in London, Thursday, Feb. 25, 2016.  (AP Photo/Matt Dunham)
Fiorentinas Gonzalo Rodriguez, left scores an own goal flanked by Tottenhams Dele Alli during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and Fiorentina at White Hart Lane stadium, in London, Thursday, Feb. 25, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Γκονσάλο Ροντρίγκες σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι η Σαν Λορέντσο παραμένει προτεραιότητα του, χαρακτήρισε την πρόταση της Ράσινγκ μια από τις σημαντικότερες και αποκάλυψε τον λόγο που απέρριψε πρόταση από ομάδα της Ευρώπης.

Για το μέλλον του ρωτήθηκε μια ακόμη φορά ο Γκονσάλο Ροντρίγκες, που είναι ψηλά στις προτιμήσεις του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στην θέση του στόπερ.

Τι απάντησε ο Αργεντίνος στόπερ μιλώντας στο " tycsports";

"Εφόσον αποφασίσω να επιστρέψω στην Αργεντινή, η Προτεραιότητά μου είναι πάντα η Σαν Λορέντσο. Η Ράσινγκ έχει κάνει μια από τις σημαντικότερες προτάσεις για εμένα.

Ζήτησα προθεσμία λίγες μέρες για να απαντήσω. Απέρριψα πρόταση από ομάδα της Ευρώπης γιατί δεν μου έδινε κίνητρο το πρωτάθλημα της χώρας", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ροντρίγκες.

Ενδεχομένως η τελευταία του πρόταση να αφορά τον Ολυμπιακό, που ένα από τα σημαντικά εμπόδια που είχε να ξεπεράσει στις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη, ήταν και το χαμηλής δημοτικότητας ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αργεντίνος στόπερ πάντως απέφυγε να αποκαλύψει την ομάδα που απέρριψε και η απόφαση του για το μέλλον της καριέρας του αναμένεται σε λίγες μέρες.

Photo credits: (AP Photo/Matt Dunham)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιβεβαιώνει για Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός

Χριστοβασίλης: "Θέλουμε Ζάιρο, Χαρίση, θα έρθει ένας από τον Ολυμπιακό"

Δεύτερο Nein Ολυμπιακού για Ρέτσo!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ