ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Υποχρέωση να βασιστούμε στον Κασίγιας"

Ρομπέρτο: "Υποχρέωση να βασιστούμε στον Κασίγιας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δηλώσεις σε ΜΜΕ του εξωτερικού παραχώρησε ο Ρομπέρτο, υποστηρίζοντας ότι ο Κασίγιας πρέπει να είναι ο βασικός γκολκίπερ της Ισπανίας, ενώ τόνισε ότι ο Ντε Χέα μπορεί να κάνει υπομονή καθώς το μέλλον του ανήκει.

Για την "μάχη" του βασικού γκολκίπερ της Εθνικής Ισπανίας ανάμεσα σε Κασίγιας και Ντε Χέα ρωτήθηκε ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τάχθηκε στο πλευρό του "άγιου Ίκερ".

"Νομίζω ότι ο Ίκερ διατηρεί ένα καλό επίπεδο στην Πόρτο, ανταγωνίζεται πλέον σε διαφορετικές συνθήκες και μια άλλη πραγματικότητα, που δεν υπήρχε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύσκολη επίσης, γιατί ξέρω την Πορτογαλία. Και πιστεύω ότι από την στιγμή που δείχνει να είναι σε καλό επίπεδο, θα είναι ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής.

Τις δικές μου σκέψεις τις κρατάω για τον εαυτό μου, όμως νομίζω πως την στιγμή που ανταγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, θα είναι ο γκολκίπερ της Εθνικής.

Ο Ντε Χέα δεν χρειάζεται να βιαστεί για αυτή την προοπτική. Όσο συνεχίζει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, η θέση θα του ανήκει για μεγάλο διάστημα.

Έχουμε όμως την υποχρέωση να συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στον Ίκερ, κάτι που μας υποδεικνύουν οι εμφανίσεις του. Και σε κάθε περίπτωση, ο Νταβίδ είναι από πίσω του και αποτελεί εγγύηση", τόνισε ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο μιλώντας σε ιστοσελίδα του εξωτερικού.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ