ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Υπερηφάνεια και σεβασμό για το σήμα στο στήθος μου"

Ρομπέρτο: "Υπερηφάνεια και σεβασμό για το σήμα στο στήθος μου"
INTIME SPORTS

Ο Ρομπέρτο ανέβασε μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook για τα 100 ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού και είπε μεταξύ άλλων πως νιώθει υπερηφάνεια και σεβασμό για το σήμα που φοράει στο στήθος του (VIDEO).

Είναι ο "φύλακας άγγελος" της εστίας του Ολυμπιακού και μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας του. Αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ που υπερασπίστηκαν την "ερυθρόλευκη" εστία και το κοντέρ έχει ήδη γράψει 100 παρουσίες, οι περισσότερες εκ των οποίων εξαιρετικές. Έπεται και συνέχεια...

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο διανύει την τρίτη του σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού και είναι από τις σημαντικότερες της -μέχρι σήμερα- καριέρας του. Άλλωστε, ο ερχομός του στην Ελλάδα κρίνεται πέρα για πέρα επιτυχημένος και έχουν υπάρξει εμφανίσεις του που δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ.

Ο ίδιος, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, κάνει ένα απολογισμό της μέχρι σήμερα πορείας του στο Λιμάνι και μεταξύ άλλων τονίζει πως νιώθει υπερηφάνεια και σεβασμό για το σήμα που φοράει στο στήθος του και ότι θα συνεχίσει να εκπληρώνει την υποχρέωσή που έχει, να αποδεικνύει ποιος είναι.

Συγκεκριμένα, έγραψε: "Σε κάποια παιχνίδια νίκησα, σε άλλα έχασα. Σε κάποια έκανα απίθανες επεμβάσεις και σε άλλα έκανα επώδυνα λάθη. Έκλαψα, γέλασα.. Σήκωσα τρόπαια, και χρειάστηκε πέσω και να ξανασηκωθώ...

Μόνο 2 πράγματα συνέβησαν σε όλα αυτά τα 100 παιχνίδια. Ένιωσα υπερηφάνεια και σεβασμό για το σήμα που φοράω στο στήθος μου, και σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να θέλω να παίζω κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το πιο σημαντικό της ζωής μου!!

Δεν μπορώ να γιορτάσω τίποτα χωρίς να θυμηθώ τις δύο κινητήριες δυνάμεις της ζωής μου. Τον Εντζο και την Μπελίζε. Τους λόγους για τους οποίους αγωνίζομαι, τα κίνητρά μου για να συνεχίσω...

#orgullosodemis100

Θα συνεχίσω να εκπληρώνω την υποχρέωσή που έχω, να αποδεικνύω ποιός είμαι!"

En algunos partidos he ganado, en otros he perdido. En algunos he salvado goles imposibles y en otros he cometido errores dolorosos. He llorado, he reído.. He levantado trofeos, y he tenido que levantarme del suelo tras haber caído...Solo ha habido dos 2 cosas que han ocurrido en todos estos 100 partidos. Sentir orgullo y respeto por el escudo que hay en mi pecho y daros las gracias a vosotros por ayudarme a querer jugar cada partido como el mas importante de mi vida!! No hay nada que pueda celebrar sin acordarme de los 2 motores que hacen funcionar mi vida Enzo y Belise, mis razones de luchar, mis motivos de seguir...#orgullosodemis100Ahora a seguir cumpliendo con mi obligacion de demostrar quien soy!Σε κάποια παιχνίδια νίκησα, σε άλλα έχασα. Σε κάποια έκανα απίθανες επεμβάσεις και σε άλλα έκανα επώδυνα λάθη.Έκλαψα, γέλασα.. Σήκωσα τρόπαια, και χρειάστηκε πέσω και να ξανασηκωθώ...Μόνο 2 πράγματα συνέβησαν σε όλα αυτά τα 100 παιχνίδια. Ένιωσα υπερηφάνεια και σεβασμό για το σήμα που φοράω στο στήθος μου, και σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να θέλω να παίζω κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το πιο σημαντικό της ζωής μου!!Δεν μπορώ να γιορτάσω τίποτα χωρίς να θυμηθώ τις δύο κινητήριες δυνάμεις της ζωής μου. Τον Εντζο και την Μπελίζε. Τους λόγους για τους οποίους αγωνίζομαι, τα κίνητρά μου για να συνεχίσω...#orgullosodemis100Θα συνεχίσω να εκπληρώνω την υποχρέωσή που έχω, να αποδεικνύω ποιός είμαι!I've won and lost some games. In some of them I've saved impossible goals, and in others I have made horrible mistakes. I've cried, I've laughed. I have raised trophies, and have had to stand up after falling.There has just been two things that have happened in these 100 matches. I've felt pride and respect for the badge on my chest. I want to thank YOU giving me the strength to want to play every match as if it was the most important of my life. There is nothing I can celebrate without having my two motors that make my life work: Enzo and Belise, my reasons to fight, to keep on going... #proudofmy100 Now I have to continue to show who I am!

Posted by Roberto Jimenez Gago on Thursday, December 10, 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ