ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Τρομερές οι εικόνες για τα εισιτήρια"

Ρομπέρτο: "Τρομερές οι εικόνες για τα εισιτήρια"
Ρομπέρτο FILIPPIDIS

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή τα νέα του γάντια έδωσε ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε για το απαραίτητο στοιχείο της δουλειάς του, αλλά και για Μπάγερν Μονάχου και Ντε Χέα.

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι θα συνεχίσει να φορά για δύο ακόμα χρόνια τα γάντια της Rinat εξέφρασε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ, στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε την Τρίτη (8/9).

Για τα νέα του γάντια και το αν θα τον βοηθήσουν για τη νέα σεζόν: «Ευχαριστώ τη Rinatgreece και γενικότερα τη Rinat, δηλαδή τους ανθρώπους από το Μεξικό με την τεχνογνωσία που δίνουν. Η εμπειρία είναι φανταστική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα γάντια γι’ αυτό δέχθηκα την ανανέωση για τα επόμενα δύο χρόνια. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι σχετικό με τις εμφανίσεις μου στο μέλλον. Στόχος μου πάντα είναι να τα δίνω όλα, να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση και το σίγουρο είναι πως έχω τα κατάλληλα υλικά που μου τα προσφέρει η Rinat.

Τα πρώτα μου γάντια ήταν δώρο των γονιών μου. Όταν ήμουν μικρός, το καλύτερο δώρο που μπορούσαν να μου κάνουν ήταν γάντια. Τα παιδιά τώρα είναι τυχερά γιατί έχουν εξαιρετικά γάντια και είναι πολύ καλή και η παιδική σειρά της Rinat. Υπάρχει εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια στα γάντια και μαθαίνεις να πιάνεις καλύτερα τη μπάλα. Όλα αλλάζουν πλέον, γίνονται καλύτερα. Τα γάντια είναι απαραίτητα στη δουλειά μας και η Rinat μου παρέχει καλά γάντια που με βοηθούν ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες».

Για τον κόσμο της ομάδας ενόψει του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου: «Είδα τις εικόνες για τα εισιτήρια, είναι τρομερές, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του σε όλα τα παιχνίδια, την δύναμη που μας δίνει το Καραϊσκάκη».

Για το τι ομάδα είναι στην Ισπανία: «Εγώ έχω μόνο μια ομάδα, τον Ολυμπιακό»!

Για τον φίλο του, Ντε Χέα και την υπόθεση της αποτυχημένης μεταγραφής του: «Μεγαλώσαμε μαζί στις ακαδημίες της Ατλέτικο, πολύ καλός φίλος, όταν συμβαίνουν τέτοιες ιστορίες η μεγαλύτερη ζημιά την παθαίνουν οι αθλητές, είμαι δίπλα του και ήθελα να του το δείξω».

Για την ανανέωση της συμφωνίας των δύο πλευρών, ο κ. Γουμάγιας, δήλωσε: «Είναι τιμή και ικανοποίηση που ο Ρομπέρτο φορά τα γάντια της Rinatgreece κι έτσι αισθανόμαστε κι εμείς πρωταθλητές, όπως πρωταθλητής είναι και ο ίδιος. Ανανεώσαμε τη συνεργασία μας για δύο ακόμα χρόνια. Τα προηγούμενα δύο, από τότε που ήρθε στην Ελλάδα φορά τα δικά μας γάντια και τον ευχαριστούμε πολύ».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ