ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Νιώθω ευτυχισμένος εδώ"

Ρομπέρτο: "Νιώθω ευτυχισμένος εδώ"
INTIME SPORTS

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, βράβευσε τους Ρομπέρτο και Ιντέγε, οι οποίοι βγήκαν καλύτεροι στην 6η και στην 7η αγωνιστική της Super League. Τι δήλωσαν οι δυο άσοι των Πειραιωτών.

Ο Ρομπέρτο αναδείχτηκε κορυφαίος της 6ης αγωνιστικής της Super League, αφού έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ο Μπράουν Ιντέγε βγήκε MVP της 7ης αγωνιστικής, παίζοντας πολύ καλά στο εμφατικό 4-0 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Αμφότεροι, βραβεύτηκαν από τον αντιπρόεδρο των Πειραιωτών, Σάββα Θεοδωρίδη.

Κατά τη βράβευσή του, ο Ρομπέρτο σημείωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτή τη στιγμή. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μας που έχει κάνει μία τόσο καλή εκκίνηση. Για την ομάδα μας που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Και με την ίδια δουλειά να έχουμε και άλλες επιτυχίες και να μαζεύουμε βαθμούς".

Αναφορικά με την πιθανότητα να κληθεί στην εθνική Ισπανίας, είπε: "Όχι, αυτή τη στιγμή το μυαλό μου το έχω στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω πολύ καλά πως ο δρόμος για να φθάσω στην Εθνική είναι η πολύ καλή απόδοση με την ομάδα μου. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά που έχω εδώ. Και αν μία ημέρα έρθει αυτό το δώρο, αυτό το βραβείο, τότε θα είναι ένα βραβείο για τη δουλειά που κάνω εδώ στον Ολυμπιακό".

Ολοκληρώνοντας, ο Ρομπέρτο υπογράμμισε: "Για να μπορέσει να κάνει κάποιος σωστά τη δουλειά του, πρέπει να είναι ευτυχισμένος. Να είναι ευτυχισμένος εκεί που δουλεύει και εκεί όπου ζει. Όλα τα καλά αποτελέσματα που έχουν συμβεί είναι προϊόν ενός συνόλου πραγμάτων. Ένα από αυτά είναι η ευτυχία που νιώθω εδώ".

Από την πλευρά του, ο κ. Θεοδωρίδης, μιλώντας για τον Ισπανο τερματοφύλακα, τόνισε: "Είναι μεγάλη μου χαρά να βραβεύω έναν από τους δύο - τρεις καλύτερους τερματοφύλακες που υπάρχουν, μακράν από όλους τους άλλους. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχει βρει την υγεία του εδώ στον Ολυμπιακό. Εγώ περίμενα να είναι τουλάχιστον το δέκατο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για τον Ρομπέρτο. Γιατί πραγματικά έχει κερδίσει πάρα πολλά παιχνίδια μόνος του. Γιατί γίνεται και αυτό στο ποδόσφαιρο, από έναν τερματοφύλακα. Αυτός δίνει ζωή. Από εκεί ξεκινάει όλη η ομάδα, από το νούμερο «1». Κατευθύνει καταπληκτικά την άμυνα. Είναι τερματοφυλακάρα. Και απορώ πως δεν τον έχουν καλέσει στην εθνική Ισπανίας. Δικαιούται τη θέση. Έχω δει όλους τους Ισπανούς τερματοφύλακες. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Και αυτά τα βραβεία να τα εκατοστίσει".

Ιντέγε: "Ευχαριστώ τον Θεό που πήρα το βραβείο"

Παραλαμβάνοντας το δικό του βραβείο, ο Ιντέγε τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τη Super League που μου έδωσε αυτό το βραβείο. Μου δίνει ώθηση για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Πιστεύω να κερδίσω και άλλα βραβεία. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε μέλος της ομάδας. Να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την υποστήριξη που μας προσφέρουν. Ευχαριστώ τον Θεό που πήρα το βραβείο αυτό και μπορώ να το βάλω στη συλλογή μου, στο σπίτι μου".

Ο κ. Θεοδωρίδης, από την πλευρά του, σημείωσε: "Τον θέλουμε πάρα πολύ στο πρωτάθλημα, γιατί το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Με τον Ατρόμητο πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εύχομαι τις ίδιες επιτυχίες να τις έχει με τον Ολυμπιακό και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ελλάδας, Όλοι οι φίλαθλοι τον αγαπάνε. Περιμένουμε πάρα πολλά από αυτόν. Είναι ο μοντέρνος σέντερ φορ που κινείται στα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και ματώνει τις άμυνες".

Ρομπέρτο: "Νιώθω ευτυχισμένος εδώ"
INTIME SPORTS

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ