ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο και Φορτούνης στο Olympiacos TV

Ρομπέρτο και Φορτούνης στο Olympiacos TV
INTIME SPORTS

Στην κάμερα του Olympiacos TV μίλησαν οι Ρομπέρτο και Φορτούνης, σχετικά με την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Super League και 42ου της ιστορίας των "ερυθρολεύκων".

Οι Ρομπέρτο Χιμένεθ και Κώστας Φορτούνης μίλησαν στο Olympiacos TV για την κατάκτηση του 42ου Πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού. Οι δύο παίκτες έκαναν τη δική τους αφιέρωση για τον τίτλο μετά την εύκολη εντός έδρας επικράτηση επί του Λεβαδειακού με 4-0.

Φορτούνης: "Έχουμε αυτό το μέταλλο"

Τι σημαίνει αυτός ο τίτλος για σένα;

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Όπως εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου, είναι για μένα το πρώτο μου πρωτάθλημα. Θέλω να έχω ανάλογη συνέχεια και πιστεύω πως θα την έχουμε. Αφιερώνουμε αυτό το πρωτάθλημα στον κόσμο που μας στήριζε όλη την χρονιά και κυρίως στον Πρόεδρο".

Το μέταλλο του πρωταθλητή και η πίστη στον τίτλο, ήταν τα στοιχεία τα οποία έκριναν την κούρσα του πρωταθλήματος;

"Σίγουρα γιατί δείξαμε πως έχουμε αυτό το μέταλλο. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στην βαθμολογία με πέντε βαθμούς ήμασταν εκεί. Μπήκαμε στα δύσκολα, αλλά βγήκαμε δυνατοί από αυτό. Τώρα είμαστε στο +11 ή +13, αλλά το μόνο που μετράει είναι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα".

Ρομπέρτο: "Σε όσους αγαπάνε τον Ολυμπιακό"

"Δεν υπάρχει ο χρόνος για πω όλους αυτούς τους ανθρώπους, στους οποίους αφιερώνω τον τίτλο. Θα ξεκινήσω με την οικογένεια. Στην οικογένεια που βρίσκεται κοντά, στην οικογένεια που βρίσκεται μακριά.

Σε όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει. Στους συναδέλφους μου και σ' όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει για τον σύλλογο, για την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος.

Στους προηγούμενους προπονητές, οι οποίοι επίσης συνεισέφεραν για την κατάκτηση αυτού του τίτλου, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε τον Ολυμπιακό",είπε αρχικά ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ.

Για σένα τι σημαίνει αυτός ο τίτλος;

"Ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Είναι το κυριότερο που μπορείς να κατακτήσεις, γιατί είναι αυτό που σου δίνει το εισιτήριο για να παίξεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ακόμα ένας τίτλος στην καριέρα μου και είναι κάτι που με έχει κάνει πολύ ευτυχισμένο. Τώρα πάμε για το Κύπελλο!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ