ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Η κρίση δεν έχει επηρεάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Ρομπέρτο: "Η κρίση δεν έχει επηρεάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο Ρομπέρτο υποστήριξε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό πως η οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα δεν πρέπει να αποτρέψει παίκτες από το να έρθουν να παίξουν στη χώρα μας καθώς υπάρχει συνέπεια στις πληρωμές.

"Από την ομάδα μάς καθησύχασαν. Προφανώς εμείς οι ποδοσφαιριστές ζούμε σε καλύτερες συνθήκες και σίγουρα είμαστε πιο απομονωμένοι από όλα αυτά, αλλά δεν είναι δυνατόν να μένουμε ανεπηρέαστοι. Μακάρι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μιλώντας στον "Cadena Cope" και συνέχισε:

"Μπορώ να διαβεβαιώσω πως όσοι είμαστε στην Ελλάδα είμαστε ήρεμοι. Ειδικά στον Ολυμπιακό υπάρχει συνέπεια στις πληρωμές. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν προτάσεις από ελληνικές ομάδες μπορεί να είναι σκεπτικοί, κάποιοι με ρωτούν και τους απαντώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μην έρθουν.

Η χώρα έχει προβλήματα, αλλά εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο". Κληθείς δε να απαντήσει σε σενάρια που τον θέλουν να αφήνει τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της La Liga (συνδέθηκε το όνομά του με τη Βαλένθια), ο 28χρονος τερματοφύλακας απάντησε:

"Υπήρχαν φήμες για εμένα και ενδιαφέρον ομάδων, αυτά συμβαίνουν, αλλά εγώ είμαι στην Αθήνα για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Θα ήθελα κάποια μέρα να επιστρέψω στην Ισπανία, είναι η πατρίδα μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά μου αρέσει εδώ στην Ελλάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ