ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ"

Ρομπέρτο: "Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Ρομπέρτο μίλησε για την νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και έδωσε συγχαρητήρια στους οπαδούς του "Δικεφάλου" για τη συμπεριφορά τους (VIDEO).

Ο Ρομπέρτο αναδείχτηκε ο MVP του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού ανέφερε: "Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό το βραβείο του MVP καθώς όπως μου λέτε είμαι ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που παίρνω τέτοιο βραβείο στην Τούμπα.

Γενικά έγινε ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά τους. Θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία και θα δείξουμε ότι είμαστε τα δύο κορυφαία κλαμπ στην Ελλάδα".

Για το αν αυτή η νίκη "φέρνει" τον Ολυμπιακό... πιο κοντά στο πρωτάθλημα, τόνισε: "Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο".

Ο Ρομπέρτο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό. " Έπαιξαν δύο καλές ομάδες. Εμείς ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε, για αυτό και πήραμε αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι η υποδοχή που μας επιφύλαξε ο ΠΑΟΚ ήταν φανταστική. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και τώρα εμείς πρέπει να το ανταποδώσουμε στο γήπεδό μας".

Πρόσθεσε: " Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μας έκανε ευκαιρίες και έπρεπε να είμαι έτοιμος, αλλά και να έχω και τύχη. Είναι κρίμα που έρχεται τώρα η διακοπή, γιατί είμαστε σε καλή φόρμα. Θα γυρίσουμε όμως ακόμα πιο δυνατοί.

Ερωτώμενος για τη σημαντικότερη απόκρουση που έκανε, είπε: "Ήταν η κεφαλιά που έγινε στο κόρνερ του ΠΑΟΚ (σ. Τζιόλης). Αν έβαζε εκεί γκολ ο ΠΑΟΚ, ίσως να είχαμε πρόβλημα".

Σιόβας: "Έχουμε ντέρμπι με την ΑΕΚ τώρα"

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σιόβας δήλωσ ε: "Ήμασταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι. Κερδίσαμε δίκαια. Ήταν μία μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Συγχαρητήρια σε όλους για το τρίποντο. Νομίζω πως η διακοπή δεν θα μας κάνει καλό γιατί θα χάσουμε το ρυθμό μας. Έχουμε και το ντέρμπι με την ΑΕΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έφτανε μισή ώρα στον Ολυμπιακό για το 2-0 στην Τούμπα

Σίλβα: "Η νίκη κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο"

Τόσο έξυπνα, τόσο μάγκικα!

Η πανηγυρική φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Τούμπας

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ