ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό"

Ρομπέρτο: "Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τις αναμνήσεις του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ρωτήθηκε ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, μιλώντας στην "AS".

Στη Μάλαγα ανήκει πλέον ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, που μίλησε στην εφημερίδα "AS" και θυμήθηκε τη θητεία του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα του φέρθηκαν πολύ καλά, όπως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο θέμα της αποχώρησης του.

"Ήμουν από 15 χρόνων στην Ατλέτικο και έχω σπουδαίες αναμνήσεις. Πρόλαβα τον Μπόρχα Μπαστόν και τον Κέκο. Ακόμα και τον Καμάτσο. Μας έδειξε τον δρόμο για το πώς μπορείς να γίνεις σπουδαίος, όπως ήταν αυτός!

Έπαιξα επίσης στην Πορτογαλία, αλλά έχω σπουδαίες αναμνήσεις από το πέρασμά μου από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Έχω αναμνήσεις από μεγάλα παιχνίδια.

Μια νίκη με 3-2 επί της Ατλέτικο στο Champions League. Κερδίσαμε την Άρσεναλ στο γήπεδό τους, τη Γιουβέντους, την Μπενφίκα και παραλίγο να αποκλείσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάμε στους οκτώ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός γκολκίπερ που στάθηκε στον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν στο Λιμάνι:

"Νοιάζομαι για τους Έλληνες πολύ. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και σε αυτό οφείλονται σε ένα βαθμό οι εμφανίσεις που έκανα. Έζησα τρία υπέροχα χρόνια.

Συνεχίζω να λαμβάνω πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα από ανθρώπους που μου ζητάνε να επιστρέψω, καθώς τους λείπω πολύ.

Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Ο πρόεδρος, ο κ. Μαρινάκης, όταν του είπα πως έχω ανάγκη να επιστρέψω στην πατρίδα μου και πως εξέταζα τις επιλογές μου, με βοήθησε".

Οι εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα τον είχαν φέρει κοντά στην εθνική Ισπανίας, ένα όνειρο που τελικά δεν έγινε πραγματικότητα για τον Ρομπέρτο Τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

"Αυτό συνέβη κατά τα δύο πρώτα χρόνια μου στον Ολυμπιακό. Στην Ευρώπη αυτό που φαινόταν περισσότερο ήταν τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια και αυτά έκαναν αίσθηση. Αυτή η ευκαιρία δεν ήρθε. Αλλά δεν τα παρατώ, μπορεί να συμβεί".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ