ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Εμείς βάζουμε τα όρια μας"

Ρομπέρτο: "Εμείς βάζουμε τα όρια μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ποια ομάδα θα βρουν απέναντι τους την Τετάρτη αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να παραδοθούν άνευ μάχης όπως τόνισε ο Ρομπέρτο στην διάρκεια της συνέντευξη Τύπου στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ρομπέρτο, αρχηγός του Ολυμπιακού, εκπροσώπησε τους παίκτες των "ερυθρόλευκων" στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τετάρτης με την Μπάγερν και εξέφρασε την αισιοδοξία του και την πίστη του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός γκολκίπερ ο οποίος με τις εμφανίσεις του στο Champions League έχει αναγκάσει άπαντες να του δώσουν συγχαρητήρια και έχει βοηθήσει τους "κόκκινους" να έχουν έξι νίκες στα έξι τελευταία ματς της διοργάνωσης στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το ίδιο θέλει να συμβεί και την Τετάρτη και μαζί με τους συμπαίκτες του να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε μια ομάδα που όλοι γνωρίζουν τη δυναμική της.

Πριν από λίγο ο αρχηγός της Μπάγερν, Φίλιπ Λαμ είπε ότι αύριο θα υπάρξει ένας νικητής και αυτός θα είναι η Μπάγερν. Ποια είναι η απάντηση σου;
"Πιστεύω ότι κατ' αρχάς θα πρέπει να παίξουμε το ματς. Φυσικά και ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε απέναντί μας, όμως επίσης γνωρίζουμε τη διοργάνωση που βρισκόμαστε και ξέρουμε ότι καμία ομάδα δεν αισθάνεται άνετα όταν έρχεται εδώ. Ίσως έχει δίκιο, ίσως όχι. Αυτό πάντως θα το ξέρουμε αύριο το βράδυ".

Πέρσι στο ματς με την Γιουβέντους είχες στο απέναντι τέρμα τον Μπουφόν. Αύριο θα έχεις έναν άλλον κορυφαίο τερματοφύλακα απέναντί σου, τον Νόιερ. Πώς βλέπεις αυτή τη μονομαχία;
"Είναι πραγματικά ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Είναι όμορφο να παίζεις απέναντι στους καλύτερους, σε κάνει ξεχωριστό και είναι ωραίο να παίζεις στο ίδιο γήπεδο με τους κορυφαίους. Μακάρι να τελειώσει το ματς όπως με την Γιουβέντους, και να έρθει ο Νόιερ να μου δώσει συγχαρητήρια, όπως είχε έρθει και ο Μπουφόν".

Έχεις πραγματοποιήσει τρομερές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως π.χ. με την Μπενφίκα και την Γιουβέντους. Φυλάς μία ακόμα τέτοια εμφάνιση και με την Μπάγερν;
"Τα περσινά αποτελέσματα οφείλονται στις προσπάθειες όλης της ομάδας και όχι σε έναν παίκτη. Είναι απίθανο να παίζει καλά ένας παίκτης και να έρχονται καλά αποτελέσματα. Πέρσι είχαμε πολύ καλή απόδοση, κάναμε καλά παιχνίδια και ιδιαίτερα στο γήπεδό μας ήμασταν δυνατοί. Μπορούμε να κάνουμε οποιονδήποτε αντίπαλο να νιώσει άβολα".

Οι έξι νίκες του Ολυμπιακού στα τελευταία έξι παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο Καραϊσκάκη, πώς λειτουργούν στη ψυχοσύνθεσή σας ενόψει Μπάγερν;
"Πάντα είσαι εσύ που βάζεις τα όριά σου. Κάθε ομάδα όταν έχει πετύχει νίκες απέναντι στους καλύτερους, νιώθει την ευθύνη να επαναλάβει ανάλογες εμφανίσεις και να πιστεύει για καλά αποτελέσματα απέναντι στους αντίπαλους που έρχονται.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό, είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε έξι παιχνίδια μπροστά μας και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τα αποτελέσματα που φέραμε μέσα στο Καραϊσκάκη στην Ευρώπη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ