ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος"

Ρομπέρτο: "Είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος"
INTIME SPORTS

Ο Ρομπέρτο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το επίτευγμα της ομάδας του. Τι είπε ο Μάρκο Σίλβα.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια και το νικηφόρο 3-0 του Ολυμπιακού, ένας από τους πρωτεργάτες του 43ου πρωταθλήματος, ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος δεν γλίτωσε το... λούσιμο με σαμπάνια από τον Κασάμι την ώρα που έκανε δηλώσεις, ανέφερε:

"Σημαίνει πολλά για μας το πρωτάθλημα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και είναι πολύ σημαντικο που κατακτήσαμε τόσο σύντομα το πρωτάθλημα. Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που πετύχαμε. Είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος. Η διοίκηση και ο πρόεδρος κάνουν μεγάλη προσπάθεια για ό,τι πετυχαίνουμε κάθε χρόνο. Χαίρομαι που συμμετέχω σε όλο αυτό. Αφιερώνω τον τίτλο στα παιδιά μου, στην οικογένειά μου και σε όσους ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές. Να τελειώσουμε καλά την χρονιά, έχουμε και άλλους στόχους. Για το μέλλον θα δούμε".

Σίλβα: "Επόμενος στόχος μας το Κύπελλο"

Ο Μάρκο Σίλβα, είπε με τη σειρά του: "Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την στήριξή τους σε όλη τη χρονιά. Ευχαριστώ τους παίκτες για τη δουλειά τους, τη διοίκηση και όλους όσοι δούλεψαν για την ομάδα για να φτάσει σε αυτή την επιτυχία.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα χωρίς αμφιβολία. Ο επόμενος στόχος είναι να κατακτήσουμε άλλον έναν τίτλο. Το Κύπελλο. Είναι πιο δύσκολο αλλά ο σκοπός μας είναι να τα καταφέρουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ