ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Δεν αγαπάμε την οικογένειά μας μόνο στα καλά"

Ρομπέρτο: "Δεν αγαπάμε την οικογένειά μας μόνο στα καλά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μήνυμά του στη σελίδα του στο Facebook, ο Ρομπέρτο αναγνωρίζει το μερίδιο ευθύνης του για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, τονίζει πως αισθάνεται υπερήφανος για την ομάδα του και πως τα καλύτερα είναι μπροστά.

Ο Ρομπέρτο είναι εμφανώς απογοητευμένος για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την συνέχεια του Europa League. Ο Ισπανός τερματοφύλακας των Πειραιωτών, με μακροσκελές μήνυμά του στο Facebook, αναγνωρίζει το μερίδιο ευθύνης του για ό,τι συνέβη στα δυο ματς με την Άντερλεχτ, τονίζει πως αισθάνεται υπερήφανος για την ομάδα του και πως τα καλύτερα είναι μπροστά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

"Είμαι πολύ απογοητευμένος από το χθεσινό μας αποτέλεσμα. Ήταν μια μακρά δουλειά, μια μεγάλη προσπάθεια στην προετοιμασία μας για την ευρωπαϊκή πρόκληση και κανείς δεν ξέρει πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις την ήττα. Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για εμάς. Τους λείπουμε ευρισκόμενοι μακριά τους. Και όλα αυτά λόγω της δουλειάς μας. Το πάθος σας, τα χρώματά σας και η ομάδα σας είναι η δουλειά μου, η ευθύνη μου και είμαι περήφανος για αυτό.

Δεν θέλω κομπλιμέντα και δεν θέλω χτυπήματα στην πλάτη. Ξέρω τις ευθύνες μου και μπορώ να διαχειριστώ τις απαιτήσεις σας στις κακές στιγμές. Γιατί όλοι εμείς, όλοι οι παίκτες που συγκροτούμε την ομάδα, την οικογένειά μας, γνωρίζουμε ότι είμαστε υπεύθυνοι των εμφανίσεών μας για τις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές. Θα συνεχίσουμε, με το κεφάλι ψηλά, διαχειριζόμενοι τον πόνο μέσα μας και κοιτώντας το μέλλον με πάθος.

Έχουμε να κάνουμε πολλά μπροστά μας και για πολλά να πανηγυρίσουμε μαζί. Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμά μας, αλλά έχω πολλούς λόγους για να είμαι περήφανος σήμερα, που είναι μια κακή ημέρα. Γιατί δεν ανησυχώ για τα καλά παιδιά. Δεν αγαπάμε την οικογένειά μας μόνο στις καλές στιγμές. Προσπαθούμε να τις βοηθήσουμε να γίνουν καλύτερες. Είμαι σίγουρος πως θα κάνετε το ίδιο".

I am very disappointed with our result of yesterday. It was a long work, a big effort and illusion to prepare our...

Posted by Roberto Jimenez Gago on Friday, February 26, 2016
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ