ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Πολύ σημαντική νίκη για μας"

Ρομπέρτο: "Πολύ σημαντική νίκη για μας"
INTIME SPORTS

Ο Ρομπέρτο μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ρωτήθηκε για τον Όμπλακ και τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να έχουν ανάλογη συνέχεια για να προκριθούν.

Μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει η νίκη του Ολυμπαικού επί της φιναλίστ του Champions League Ατλέτικο Μαδρίτης σε όλη την Ευρώπη, αφού ήταν ίσως το αποτέλεσμα της βραδιάς την Τρίτη. Δύο μέρες μετά ο Ρομπέρτο μίλησε στην "As", η οποία αρχικά στάθηκε στην επιλογή του Όμπλακ, που έχει δεχτεί δριμύτατη κριτική από τον ισπανικό Τύπο. Αναλυτικά:

Από τη δική σου οπτική πώς κρίνεις την αλλαγή που έκανε ο Σιμεόνε με την επιλογή του Όμπλακ αντί του Μόγια;

Είναι μία απόφαση του προπονητή. Ο Μόγια έκανε καλά παιχνίδια και ήταν σταθερός. Ωστόσο, ήθελε να δώσει μία ευκαιρία στον Όμπλακ και δεν ευθύνεται για τα γκολ. Απλώς δεν κατάφερε να δείξει την ποιότητά του.

Γνωρίζεις τον Όμπλακ από την Μπενφίκα...

Ναι, ήμασταν μαζί στη Λισαβόνα. Ξέρω ότι είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Η Ατλέτικο έχει καλύψει πολύ καλά τη θέση και με τους δύο.

Η νίκη κόντρα στην Ατλέτικο ήταν ζωτικής σημασίας για εσάς;

Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Το γεγονός ότι ήταν πρεμιέρα και παίζαμε εντός έδρας κάνει τη νίκη τέλεια.

Ελπίζατε πως θα βάλετε τρία γκολ στην Ατλέτικο;

Ίσως να μην περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα, ότι θα σκοράραμε τρία γκολ κόντρα στην Ατλέτικο. Ωστόσο, ήμασταν αισιόδοξοι όσον αφορά τη νίκη. Πιστεύαμε ότι θα ήταν ένα πιο κλειστό αποτέλεσμα, αλλά μερικές φορές το ποδόσφαιρο σε εκπλήσσει και γνωρίζαμε τις αδυναμίες της Ατλέτικο.

Ο Σιμεόνε είπε ότι έχετε το πλεονέκτημα εσείς και η Γιουβέντους για την πρόκριση.

Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για μας. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι ώστε να προκριθούμε. Αυτό που είπα στον τεχνικό της Ατλέτικο είναι ότι θα ήθελα να περάσουμε οι δυο μας. Θα ήταν πολύ ωραίο για μένα ειδικά από τη στιγμή που θα περνούσε ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση.

Έπαιξες ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, αφού είχες δύο εξαιρετικές επεμβάσεις σε σουτ του Γκριεζμάν πριν ο Μήτρογλου σκοράρει.

Νικούσαμε 2-1 και για κάποια λεπτά μας πίεζαν αρκετά. Το Champions League γνωρίζεις ότι είναι πιο απαιτητικό.

Υπήρχε καμία αντιπαλότητα με τους πρώην συμπαίκτες σου;

Τα πάντα ήταν υγιή. Έχω μία εξαιρετική σχέση με αυτούς. Με αυτούς τους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο, μπορείς να μιλήσεις και να λύσεις τα προβλήματά σου. Είναι πολυτέλεια (τιμή) να παίζεις εναντίον τους.

Είσαι έτοιμος για το παιχνίδι στο Καλδερόν;

Ναι. Το παιχνίδι του Καλδερόν είναι μία αναμέτρηση που σκέφτομαι να απολαύσω πολύ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ