ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομαό: "Το φετινό πρωτάθλημα είναι ανεβασμένο"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Αλεξί Ρομαό, στάθηκε στην υπομονή και την προσωπικότητα που έδειξαν οι "ερυθρόλευκοι" για την ανατροπή και νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Το σχόλιο για τη μάχη του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή με τον άνθρωπο που έδωσε την ασίστ στον Ομάρ Ελμπαντελαουί για την ισοφάριση του Ολυμπιακού, Αλεξί Ρομαό, να τονίζει ότι το πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν είναι ανεβασμένο ως προς τον ανταγωνισμό του.

"Παρά το γεγονός ότι ξεκινήσαμε καλά, δείξαμε ότι έχουμε υπομονή, χαρακτήρα και προσωπικότητα. Είναι αλήθεια ότι σε κάποια παιχνίδια συμβαίνουν και λάθη. Το θέμα είναι πώς αντιδράς σε αυτά τα λάθη.

Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Οι αντίπαλοι όταν έρχονται στην έδρα μας, βάζουν τα δυνατά τους να μας κερδίσουν. Να μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να το γυρίσουμε. Φαίνεται πως το πρωτάθλημα είναι ανεβασμένο, πρέπει να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας. Να μην ασχολούμαστε με τους άλλους", υποστήριξε ο Αλεξί Ρομαό στην κάμερα της NOVA.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ