ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομαό: "Να τελειώσουμε με το πρωτάθλημα και μετά θα δούμε την ΑΕΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεξί Ρομαό μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα και ανέφερε πως πρώτος στόχος για τον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ματς με τον Λεβαδειακό και μετά θα δουν το Κύπελλο με την ΑΕΚ.

Πρώτα το πρωτάθλημα και μετά η ΑΕΚ. Αυτό είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό και το διατράνωσε ο Αλεξί Ρομαό, μιλώντας στη "Real News". Ο Τογκολέζος αμυντικός μέσος των Πειραιωτών, τόνισε πως προτεραιότητα για την ομάδα του είναι να εξασφαλίσει τον τίτλο στο αποψινό ματς με τον Λεβαδειακό (19:00) και μετά θα δει τους διπλούς αγώνες με την Ένωση για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία νίκη μακριά από τον τίτλο: "Πραγματικά. Μία νίκη, και αυτή θα προσπαθήσουμε να πάρουμε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ώστε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και μαθηματικά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί στην αναμέτρηση της Κέρκυρας, αλλά δεν πειράζει. Σημασία έχει ότι παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και θα το πετύχουμε τον έναν μας στόχο".

Για τα ματς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο: "Όπως είπα, πρέπει να βλέπουμε ένα-ένα. Έχουμε μπροστά μας τρία ματς για το πρωτάθλημα, αυτά τα δύο με την ΑΕΚ, ελπίζω και έναν τελικό. Στην κατάσταση που ήταν η ομάδα, συγκεντρωνόμασταν ανά ματς. Δεν μπορούσες να κοιτάζεις την ΑΕΚ, έχοντας μπροστά σου τον στόχο να εξασφαλίσεις το πρωτάθλημα. Παίξαμε δύο φορές, νικήσαμε 3-0 στο γήπεδό μας, ηττηθήκαμε 1-0 στο δικό τους.

Αυτά, όμως, είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Ο οφείλεις να είσαι προσεκτικός και καλός και στα δύο για να πάρεις την πρόκριση. Αυτό θέλουμε να κάνουμε, να πάρουμε και το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας. Πρώτα, όμως, να τελειώσουμε με το πρωτάθλημα και θα έχουμε τις ημέρες να δούμε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ".

Για τον Τάκη Λεμονή: "Φαίνεται πως ξέρει την ομάδα. Είναι η τρίτη του παρουσία στον Ολυμπιακό, απ΄ ό,τι πληροφορήθηκα. Μπήκε αποφασισμένος από την πρώτη ημέρα, για να μας περάσει κάποια πράγματα που θέλει να βλέπει στο γήπεδο. Βοηθά και ψυχολογικά πολύ την ομάδα. Νομίζω πως κάνουμε αυτό που επιθυμεί και φαίνεται ήδη στα πρώτα δύο ματς. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε, ώστε να πετύχουμε, όλοι μαζί τους στόχους μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ