ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρίχνουν τους μεταγραφικούς τόνους στο Λιμάνι

Ρίχνουν τους μεταγραφικούς τόνους στο Λιμάνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης παίκτη σε καμία θέση αυτή τη στιγμή", τόνιζαν το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) οι "ερυθρόλευκοι". Με κόσμο στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός. Θετικά μηνύματα από Ιντέγε, Ελιουνούσι ενόψει Αστέρα (4/1).

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, σχεδόν... παραδοσιακά, η μεταγραφική κουβέντα είναι στα φόρτε της στο Λιμάνι. Η φετινή σεζόν δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Για την ώρα ο Ολυμπιακός δραστηριοποιείται στο "δώσε", που άλλωστε αποτελούσε και προτεραιότητα. Κάτι που επιτακτικά ζητούσε και ο Μπέντο. Ο Σιόβας ήδη λογίζεται ως παίκτης της Λεγκανές, ενώ αργά ή γρήγορα μέσα στο Γενάρη θα κουνήσουν μαντήλι από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ακόμη 3-4 (μίνιμουμ) ποδοσφαιριστές.

Οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν φυσικά και την αγορά για την ενίσχυση τους. Είναι επόμενο να εμπλέκονται γενικότερα σε μεταγραφικά σενάρια. Άλλα φαντάζουν μακρινά (στην Τουρκία για παράδειγμα μιλάνε μέχρι και για τράμπα Μαρίν - Ποντόλσκι...) και άλλα, όπως αυτό του Ανσαριφάρντ ή αναζήτηση στόπερ, είναι υπαρκτά.

Ωστόσο -και με ό,τι αυτό συνεπάγεται- από το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) οι Πειραιώτες σα να επιχειρούν μια στροφή προς το αγωνιστικό κομμάτι, ρίχνοντας τους τόνους στο μεταγραφικό προσκήνιο.

"Δεν τίθεται θέμα απόκτησης επιθετικού ή παίκτη σε οποιαδήποτε θέση αυτή τη στιγμή", ήταν η ουσία των όσων υποστήριζαν από το Λιμάνι τις τελευταίες ώρες και είναι προφανές ότι θέλουν να σταματήσουν την ονοματολογία στο μεταγραφικό μέτωπο.

Ότι ο Ολυμπιακός θα ψάξει το ενδεχόμενο της ενίσχυσης του ρόστερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι δεδομένο, όμως το ποσοστό επιτυχίας του παραμένει ερωτηματικό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως από τη στιγμή που η ομάδα μπαίνει ξανά σε μια σειρά συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, στο Λιμάνι δεν θέλουν τον αποπροσανατολισμό και για τον λόγο αυτό επιχειρούν να ρίξουν τους τόνους στα μεταγραφικά.

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΓΕ & ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ

Μιλιβόγεβιτς και Ντε λα Μπέγια μπήκαν σε ρυθμούς προπόνησης από την Πέμπτη (29/12), κάνοντας ατομικό πρόγραμμα. Στην παρέα του Σέρβου με τον Ισπανό προστέθηκε και ο Πάρντο το απόγευμα, όταν οι τρεις τους έκαναν έξτρα πρόγραμμα.

Ο Ελαμπντελαουί ανέβασε ρυθμούς, ακολουθώντας έντονο ατομικό και τα πλέον θετικά μηνύματα ήρθαν από το μέτωπο των Ιντέγε και Ελιουνούσι.

Τόσο ο Νιγηριανός, όσο και ο Νορβηγός είχαν πολύ καλή εικόνα στην προπόνηση της Πέμπτης, αναμένεται να ανεβάσουν εκ νέου ρυθμούς από Παρασκευή (30/12) και πλέον αρχίζουν να έχουν βάσιμες ελπίδες για να προλάβουν το ματς με τον Αστέρα (4/1, εξ αναβολής 1η αγωνιστική) στο Φάληρο.

Ο Φορτούνης υποφέρει από γαστρεντερίτιδα, αλλά αναμένεται να είναι οκ το επόμενο 24ωρο. Η προπόνηση της Παρασκευής θα είναι διπλή (πρωί - απόγευμα) για τους Πειραιώτες, με τον Μπέντο να επιχειρεί να ανεβάσει τους ρυθμούς ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη στις 8 Γενάρη (εξ αναβολής 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος), ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του.

Οι "ερυθρόλευκοι" εξασφάλισαν 1600 εισιτήρια για την αναμέτρηση (20 ευρώ στο "πέταλο" και 30 ευρώ στο κομμάτι ανάμεσα στη μέση και το κόρνερ), τα οποία και πρόκειται να διαθέσουν μέχρι ενός (η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη).

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανακοίνωσε Σιόβα η Λεγκανές
"Θέλει να αγοράσει τον Κολοβό η Μέχελεν"
Μπλέκουν και Μαουρίσιο για Ολυμπιακό!
Διήμερο εξελίξεων για Ανσαριφάρντ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ