ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέτσος: "Τιμή να φοράω αυτό το σήμα στην καρδιά μου"

Ρέτσος: "Τιμή να φοράω αυτό το σήμα στην καρδιά μου"
Ρέτσος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για το αυριανό (9/4) ματς με τον Λεβαδειακό, για το πρωτάθλημα που είναι κοντά, για τον Τάκη Λεμονή και για τις έντονες στιγμές που ζει στον Ολυμπιακό.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεαρός άσος έδωσε το σύνθημα της νίκης και του τίτλου ενόψει του αυριανού (9/4) αγώνα με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, αναφέρθηκε τις έντονες στιγμές που ζει στο Λιμάνι, στο πρωτάθλημα που είναι κοντά και στον προπονητή της ομάδας του, Τάκη Λεμονή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: "Φυσικά. Ειδικά εμείς που είναι η πρώτη μας χρονιά στον Ολυμπιακό ανυπομονούμε. Το βλέπουμε σαν έναν τελικό. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, επειδή ήταν για όλους μας μια δύσκολη χρονιά. Ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη και να είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας για άλλη μία φορά. Οι παίκτες είμαστε ανυπόμονοι και το έχουμε δείξει στα τελευταία δύο παιχνίδια, στα οποία κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φτάσουμε πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Αξίζουμε να είμαστε πρωταθλητές".

Για το ότι οι Βοιωτοί δίνουν μάχη για την παραμονή: "Αν πάρουμε εμείς τη νίκη, όλα θα έχουν τελειώσει. Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε πως οι περισσότερες ομάδες πάνε καλά. Θέλουμε στον τελευταίο αγώνα να παίξουμε σα να πρόκειται για τελικό. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εύχομαι να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε τη φιέστα στο γήπεδό μας".

Για την αλλαγή στην ομάδα με την έλευση του Τάκη Λεμονή: "Έίναι ένας σπουδαίος άνθρωπος αλλά και προπονητής. Στις ομιλίες μάς ενθαρρύνει πάρα πολύ και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο. Μας έχεις βοηθήσει πάρα πολύ τακτικά και να γίνουμε καλύτερη ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι μόνο δική του δουλειά και είχαμε δουλέψει και με άλλους προπονητές. Είναι πολύ σημαντικό που τον έχουμε δίπλα μας".

Για τη φετινή χρονιά: "Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη σεζόν. Όλα έχουν γίνει τόσο γρήγορα και κάποια δεν τα περίμενα, όπως για παράδειγμα να είμαι αρχηγός στον Ολυμπιακό που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Να φοράω αυτό το σήμα στην καρδιά μου είναι πολύ σπουδαίο, επειδή είμαι από μικρός σε αυτή την ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ