ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέτσος: "Τιμή μου να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού"

Ρέτσος: "Τιμή μου να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στο φιλικό με τη Χορν, τις δυσκολίες της μετάβασης από την Κ-20 στην πρώτη ομάδα και τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Βίκτορ Σάντσεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ρέτσου, στην κάμερα της ΝOVA:

-Για τις εντυπώσεις του από το πρώτο φιλικό:

Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με την φανέλα της ανδρικής ομάδας. Είναι μεγάλη τιμή για ένα παιδί που βρίσκεται τόσα χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και είναι και συγκινητικό κάποιες φορές. Θέλω να συνεχίσω να δίνω το 100% όσο φοράω αυτή τη φανέλα.

-Για το πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση από την ομάδα Νέων στην πρώτη ομάδα:

Όταν την προηγούμενη σεζόν είσαι στην Ακαδημία και μέσα σε τρεις μήνες βρίσκεσαι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας είναι σίγουρα αρκετά δύσκολο. Θέλει πολλή δουλειά και ανάλογη συγκέντρωση. Θα προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορώ, μέσα από τις προπονήσεις, και από εκεί και πέρα αποφασίζουν άλλοι.

-Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον κ. Σάντσεθ:

Είναι πάρα πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Είναι πολύ σημαντικό για μας τους μικρούς όταν ένας προπονητής όπως ο κ. Σάντσεθ μας δίνει χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και πέρα πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο ρόστερ της ομάδας.

-Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού όταν αρχίσουν τα επίσημα ματς:

Δεν μπορώ να γνωρίζω το ακριβές επίπεδο ετοιμότητας όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις της Ευρώπης. Λείπουν παίκτες που σιγά σιγά θα ενσωματώνονται. Πιστεύω η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά και σε θέματα αντοχής και στα υπόλοιπα. Πιστεύω πως ναι θα είμαστε αρκετά έτοιμοι ώστε να καταφέρουμε να προκριθούμε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ