ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέτσος: "Πρότυπο ο Μέλμπεργκ, καλύτερα ως στόπερ"

Ρέτσος: "Πρότυπο ο Μέλμπεργκ, καλύτερα ως στόπερ"
Ρέτσος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης της τρέχουσας σεζόν της Super League, υπέδειξε τον Όλοφ Μέλμπεργκ ως το πρότυπό του.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος ψηφίστηκε στην απονομή επάθλων του συνδρομητικού καναλιού ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης της τρέχουσας σεζόν της Super League.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος υπέδειξε τον Όλοφ Μέλμπεργκ ως το πρότυπό του, εκτίμησε ότι η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι αυτή που του ταιριάζει πιο πολύ και στην οποία αποδίδει καλύτερα, ενώ θυμήθηκε και τη συμβουλή που του έδωσε ο Πουρσανίδης.

"Τιμή μου να μιλάμε με τόσο καλά λόγια οι προπονητές. Η φετινή χρονιά ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά. Ο Ολυμπιακός είχε και πιο εύκολες χρονιές σε σχέση με τη φετινή, εγώ και οι άλλοι πιτσιρικάδες δεν περιμέναμε να πάρουμε τόσα παιχνίδια. Είμαστε μια παρέα όλοι μαζί με τους άλλους μικρούς. Ο κύριος Μπέντο μας μιλούσε πολύ συχνά, ήταν δίπλα μας, σε κάποιο λάθος μας στήριζε και σε εμάς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ψυχολογία", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε κι απάντησε για:

Για το ποια θέση πιστεύει πως του ταιριάζει περισσότερο: "Η αγαπημένη μου θέση είναι του στόπερ και θεωρώ πως εκεί μπορώ να αναδειχθώ καλύτερα αλλά το έχω ξαναπεί πως απλά θέλω να παίζω, δεν με νοιάζει η θέση, πριν από ένα χρόνο ήμουν ball boy και φέτος έπαιξα στο πρώτο μου ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Για τη συμβουλή του Πουρσανίδη: "Ο Πουρσανίδης μου είχε πει ότι ανεξάρτητα από την τεχνική πρέπει να μπαίνεις σε κάθε ματς και να δίνεις το 100% και να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αυτό μετράει πάνω απ' όλα. Ο Μέλμπεργκ μου αρέσει πολύ, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Μπονούτσι αλλά προσπαθώ να φτιάξω τη δική μου ιστορία. Θαυμάζω πολύ τον Μέλμπεργκ και θα ήθελα μία τέτοια καριέρα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ