ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέτσος: "Περήφανος και συγκινημένος για το περιβραχιόνιο"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του που χρίστηκε αρχηγός του Ολυμπιακού στα 18 του, ενώ ο Γιώργος Μανθάτης θεωρεί ότι έχει μερίδιο της ευθύνης για το 0-0 με τον Ατρόμητο.

Αξέχαστος θα μείνει για τον Παναγιώτη Ρέτσο ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, ασχέτως αν η ομάδα του έμεινε στο 0-0 με τους Περιστεριώτες στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο 18χρονος χρίστηκε αρχηγός των Πειραιωτών, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έγραψε ιστορία με αυτό το γεγονός και ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του και την υπερηφάνεια του γι' αυτό το γεγονός σε τόσο μικρή ηλικία.

"Είμαι περήφανος και συγκινημένος, που φοράω το περιβραχιόνιο, ειδικά μια τέτοια μέρα. Είναι ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα και το γεγονός ότι το κατάφερα σε αυτή την ηλικία είναι ακόμα μεγαλύτερο επίτευγμα. Είναι τιμή για μένα", ανέφερε αρχικά ο νεαρός άσος, ο οποίος ξεκίνησε ως αμυντικός μέσος και για την θέση που έπαιξε, τόνισε:

"Θα παίζω πάντα, όπου μου λέει ο προπονητής. Είναι μια νέα εμπειρία για μένα, που έπαιξα στο κέντρο. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να ανταπεξέλθω".

Για το ματς με τον Ατρόμητο, είπε: "Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κι αυτό με στεναχωρεί. Θα πάμε στο Περιστέρι για να κάνουμε ένα εξίσου καλό παιχνίδι. Για να βάλουμε τα γκολ και να περάσουμε".

Μανθάτης: "Φταίω κι εγώ..."

Εξάλλου, ο 19χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μανθάτης, θεωρεί εαυτόν συνυπεύθυνο για το 0-0 με τον Ατρόμητο, μιλώντας μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

"Θέλαμε πολύ τη νίκη και για τον κόσμο μας και για την αφιερώσουμε στα παιδιά που χάθηκαν από την Θύρα 7. Πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην τελική προσπάθειά μας και γενικά βελτίωση για την συνέχεια. Φταίω και εγώ για τον σημερινό αγώνα γιατί θα μπορούσα να πάω καλύτερα. Δεν πιστεύω ότι ήμασταν άτυχοι.

Είμαι από αυτούς που θέλω να πάρω την ευθύνη γι’ αυτό που έγινε σήμερα. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και την ικανότητα να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κερδίζουμε παντού. Πάμε να κερδίσουμε στη ρεβάνς στο Περιστέρι", ανέφερε ο Μανθάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θεοδωρίδης: "Εάν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί να μας το πουν..."
Μπέντο: "Άδικο το αποτέλεσμα, ανοιχτή η πρόκριση"
Τι έζησε αυτό το παιδί!
Μπέντο: "Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε... δύο παιχνίδια"
Άντεξε ο Ατρόμητος στο Φάληρο, 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό
Ρέτσος, ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ