ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέτσος: "Η δουλειά μου είναι να παίζω όπου με βάζει ο προπονητής"

Ρέτσος: "Η δουλειά μου είναι να παίζω όπου με βάζει ο προπονητής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ρωτήθηκε για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Βίκτορ Σάντσεθ, τις θέσεις που τον χρησιμοποιεί και την αυτοπεποίθηση που βγάζει στο γήπεδο. Για δύσκολη συνέχεια έκανε λόγο ο Κασάμι.

Μετά το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Λάνγκεφελντ της Αυστρίας, ο Παναγιώτης Ρέτσος ακολούθησε την αποστολή των "ερυθρολεύκων" και στο Βέλγιο, όπου ξεκίνησε το μοντάρισμα ενόψει του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Olympiacos TV, ο Ρέτσος μίλησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Βίκτορ Σάντσεθ, τις θέσεις που τον χρησιμοποιεί και την αυτοπεποίθηση που βγάζει στο γήπεδο.

"Είναι τιμή να φοράς αυτή τη φανέλα και ειδικά αν σε εμπιστεύεται και ο προπονητής και σε βάζει και σε δύσκολα παιχνίδια. Γιατί το σκορ ήταν 2-2 και το παιχνίδι κρίσιμο, ανεξάρτητα αν είναι φιλικό ή όχι, γιατί πάντα ο Ολυμπιακός θέλει να νικάει.

Από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και δεν πρέπει να μείνω σε αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσω", τόνισε αρχικά ο 18χρονος αμυντικός.

Για το αν αισθάνεται άνετα σε όποια θέση του ζητηθεί να παίξει:

"Η δουλειά μου είναι να παίζω όπου με βάζει ο προπονητής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε οποιαδήποτε θέση και να με βάλει και αυτό που θέλω είναι να μπορώ να αντεπεξέλθω και ως αμυντικό χαφ και ως στόπερ και ως δεξί μπακ. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή".

Για την αυτοπεποίθηση που βγάζει:

"Πιστεύω ότι το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένας μικρός όταν έρχεται στη μεγάλη ομάδα είναι να νιώθει σαν ένας μεγάλος παίκτης και να μην νιώθει σαν μικρός. Από εκεί και πέρα πρέπει να δείξει την προσωπικότητά του, τα στοιχεία του και αν μπορεί να διακριθεί είναι το καλύτερο".

Στην κάμερα του Olympiacos TV φιλοξενήθηκαν δηλώσεις και του Παϊτίμ Κασάμι, που χαρακτήρισε καλό το τεστ κόντρα στην Γάνδη, ενώ στάθηκε στην αναγκαιότητα να παρουσιαστεί έτοιμος ο Ολυμπιακός ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

"Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση και ο βασικός μας στόχος είναι να βρεθούμε στο υψηλότερο επίπεδο και στην καλύτερη φυσική κατάσταση, καθώς πρόκειται να έχουμε πολύ δύσκολους αγώνες στην συνέχεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Αυτό ήταν ένα καλό τεστ για εμάς για να επανέλθουμε στην φυσική κατάσταση που θέλουμε και να ετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά", υποστήριξε ο Ελβετός διεθνής μέσος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ