ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρεμί Γκαρντ, η επιστροφή!

FILE - In this file photo dated Saturday, Jan. 2, 2016, Aston Villa's manager Remi Garde waits for the start of the English Premier League soccer match between Sunderland and Aston Villa at the Stadium of Light, Sunderland, England.  Garde has left the bottom-placed Premier League club left by mutual consent, after nearly five months in charge at the club. (AP Photo/Scott Heppell, FILE)
Ρεμί Γκαρντ AP

Ο Γάλλος κόουτς, Ρεμί Γκαρντ, επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο και παρά το πρέσινγκ από συλλόγους της Premier League είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό! Ως εναλλακτικές παραμένουν Εσκριμπά και Γκαλτιέ.

Επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Ρεμί Γκαρντ! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έσπασε ο πάγος που είχε δημιουργηθεί με τον Γάλλο κόουτς και οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά σε σύναψη συμφωνίας μαζί του, παρότι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και ομάδες της Premier League και γίνεται μάχη για να πεισθεί να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά. Οι άλλοι δύο τεχνικοί που συμπληρώνουν την τριάδα, η οποία έχει μπει στην τελική ευθεία για τον πάγκο των "ερυθρολεύκων" είναι ο Εσκριμπά (Βιγιαρεάλ) και ο Γκαλτιέ (Σεντ Ετιέν).

Μεγάλος στόχος και μεγάλος πόθος εδώ και καιρό είναι ο Γκαρντ, ο οποίος έχει μιλήσει με τη διοίκηση των πρωταθλητών από τότε που αποχώρησε ο Πάουλο Μπέντο και ανέλαβε προσωρινά ο Βασίλης Βούζας.

Με τον πρώην προπονητή της Λιόν και της Άστον Βίλα υπήρξε προφορική συμφωνία. Κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί ότι είχε υπογραφεί και προσύμφωνο. Είχε ταξιδέψει, μάλιστα, στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και είχε παρακολουθήσει τους "ερυθρόλευκους" στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (σ.σ. δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι είχε βρεθεί ινκόγκνιτο και στο γήπεδο του Αγρινίου).

Στη συνέχεια κι ενώ όλα έδειχναν έτοιμα, ο ίδιος έδειξε να κάνει δεύτερες σκέψεις και να είναι ανοικτός σε συζητήσεις με άλλες ομάδες, γεγονός που ενόχλησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το τελευταίο διήμερο, ωστόσο, λόγω και της παρουσίας του Φρανσουά Μοδέστο στη Γαλλία, φαίνεται πως τα όποια εμπόδια άρχισαν να ξεπερνιούνται και ο Ρεμί Γκαρντ είναι πλέον πολύ κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Αν όλα πάνε καλά, ο εκλεκτός της διοίκησης θα βρίσκεται στη χώρα μας εντός των προσεχών ημερών, προκειμένου να υπογράψει και να πιάσει επίσημα δουλειά. Αν κάτι στραβώσει με τον Γκαρντ, οι εναλλακτικές είναι αυτές που προαναφέραμε...

AP Photo/Scott Heppell, FILE

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ