ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρεκόρ εγγραφών στα δοκιμαστικά της Ακαδημίας

Ρεκόρ εγγραφών στα δοκιμαστικά της Ακαδημίας
INTIME SPORTS

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για τα δοκιμαστικά της Ακαδημίας και την στελέχωση των τμημάτων Κ-8 έως Κ-13. Έχει σημειωθεί ρεκόρ στις πρώτες μέρες. Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη η Κ-16 του ΑΠΟΕΛ.

Τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα ανοιχτά δοκιμαστικά που διοργανώνει η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού, για τα παιδιά του Νομού Αττικής που είναι γεννημένα από το 2004 έως το 2009.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Δευτέρα (26/9) και σε σχέση με την περσινή περίοδο, στις τρεις πρώτες ημέρες έχει σημειωθεί ρεκόρ. Τα δοκιμαστικά θα γίνουν για να ενισχυθούν τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού Κ-8 έως Κ-13.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016. Χωρίς δήλωση συμμετοχής εντός της προθεσμίας, οι αθλητές δεν θα γίνονται δεκτοί στις δοκιμές.

Στοιχεία επικοινωνίας για εγγραφές

Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 17:00

Τηλέφωνο: 210 - 3418000

Φαξ: 210- 3418002

Email: [email protected]

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη η Κ-16 του ΑΠΟΕΛ

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/9) η ομάδα Κ-16 του ΑΠΟΕΛ. Η αποστολή της Κ-16 ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης για την Αθήνα μαζί με την ανδρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ και θα παίξει το μεσημέρι (12:00) της Πέμπτης (29/9) φιλικό αγώνα στου Ρέντη με την Κ-17 του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και τα πολλά γήπεδα που διαθέτει το Προπονητικό Κέντρο των Πειραιωτών.

Ρεκόρ εγγραφών στα δοκιμαστικά της Ακαδημίας
Ρεκόρ εγγραφών στα δοκιμαστικά της Ακαδημίας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ