ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραντεβού με την ιστορία του ο Ολυμπιακός!

Ραντεβού με την ιστορία του ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στις Βρυξέλλες με την Άντερλεχτ (20:00), δίνοντας ένα ακόμη ραντεβού με την ευρωπαϊκή ιστορία του και το Sport24.gr σάς έβαλε στο κλίμα της μεγάλης μάχης των Πειραιωτών για τους "32" του Europa League.

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια ακόμη ευρωπαϊκή πρόκληση. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" των Βρυξελλών για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του Europa League και θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης, παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο.

Η αποστολή των Πειραιωτών μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μπορεί οι πρόσφατες μνήμες από την συγκεκριμένη έδρα να είναι νωπές και αρκούντως ευχάριστες λόγω του εμφατικού 3-0 επί Μίτσελ, εντούτοις η Άντερλεχτ έχει να χάσει στην έδρα της από τις 15 Μαρτίου 2015 και σε 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει 16 νίκες και 6 ισοπαλίες. Θυμίζουμε ότι εκείνη την βραδιά ο Μίτσελ έσωσε την "παρτίδα" για τον ίδιο και παρέμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ήταν μια από τις πιο ονειρεμένες βραδιές του Ολυμπιακού σε παιχνίδι του Champions League.

Το πρωί της Τετάρτης (17/2) η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό της Βρυξέλλες και το απόγευμα (19:30, τοπική) οι Πειραιώτες προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του, όπου δυστυχώς υπήρξε το απρόοπτο με τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του.

Ραντεβού με την ιστορία του ο Ολυμπιακός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναφορικά με τα πλάνα του "ερυθρόλευκου" κόουτς για το παιχνίδι, περιμένουμε ένα σχήμα με τους Ρομπέρτο στα γκολπόστ, τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς και Ζντιέλαρ στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Σεμπά - Ντουρμάζ στα άκρα και τον Ιντέγε στην κορυφή. Βέβαια, δόθηκε και η δυνατότητα στους φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο να μπουν στην θέση του Σίλβα και να διαλέξουν την 11άδα της αρεσκείας τους.

Ο Μάρκο Σίλβα θέλει να δει πράγματα από τον Μπράουν Ιντέγε σε αυτό το παιχνίδι, όπου ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το γκολ που θα ανεβάσει αρκετά τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. ο Πορτογάλος κόουτς περιμένει εδώ και καιρό να δει τον πραγματικόΙντέγε. Αυτόνπου "χόρτασε" με τις εμφανίσεις τον προπονητή και τον κόσμογια σχεδόν ένα τρίμηνο, από τον Οκτώβριο εώς τον Δεκέμβριο.

"Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Θυμηθείτε τον Μαυρομάτη", είπε ο Μανόλο, ο οποίος αντάμωσε στο "The Hotel" με τους απεσταλμένους του Sport24.gr στις Βρυξέλλες και έδωσε τα προγνωστικά του για τη μάχη του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ. Ο άλλοτε διάσημος σπορτκάστερ , είναι σύμβουλος στην Κομισιόν, αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ραντεβού με την ιστορία του ο Ολυμπιακός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr πέρασε από... ακτινογραφία την Άντερλεχτ, κάνοντας μια ανάλυση του παιχνιδιού της, των δυνατών και αδύνατων σημείων της, ενώ ο αμυντικός της Σαρλερουά, Στέργος Μαρίνος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για τηναποψινή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Τέλος, επειδή πάντα έχει ενδιαφέρον η ιστορία και οι παραδόσεις, το Sport24.gr ανέφερε το τι κάνει ο Μάρκο Σίλβα ως προπονητής στα νοκ άουτ ματς, ενώ θύμισε όλες τις ελληνικές αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ. Από την διαιτησία του Παλοτάι μέχρι και τις τριάρες του 2013. Τα υπόλοιπα στο χορτάρι...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ