ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραϊόλα: "Δεν γνωρίζω κάτι για Αφελάι"

Ραϊόλα: "Δεν γνωρίζω κάτι για Αφελάι"

Ο Ιμπραχίμ Αφελάι είναι στον "αέρα", όπως υποστηρίζει και ολλανδική ιστοσελίδα, ωστόσο ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα τόνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τις προθέσεις του Ολυμπιακού.

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο αποκλεισμός του Ιμπραχίμ Αφελάι από την αποστολή της αναμέτρησης με την ΑΕΛ Καλλονής στη Μυτιλήνη. Ο Ολλανδός διεθνής έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον Μίτσελ και το μέλλον του στον Πειραιά ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί.

Στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, ο Ισπανός τεχνικός αντικατέστησε τον Αφελάι με τον Ντοσεβί και ο Ολλανδός έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια δίχως να πάρει την σχετική άδεια από τον προπονητή του.

Σταγόνα που μοιάζει να ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Μίτσελ, που μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Καλλονή τόνισε έπειτα από σχετική ερώτηση πως "ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που το σημαντικότερο είναι να είμαστε μια οικογένεια. Ο καθένας επιλέγει να μπει ή να βγει από την ενδεκάδα... Σε αυτή την ομάδα κανείς δεν θα υποχρεωθεί ή θα πιεστεί να παίξει...".

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας " elfvoetbal" ασχολείται με το θέμα του Αφελάι, υποστηρίζοντας με την σειρά της πως ο 28χρονος άσος έχει πέσει σε δυσμένεια στον Πειραιά και είναι ορατό το ενδεχόμενο να τερματίσει ο Ολυμπιακός την μεταξύ τους συνεργασία.

Στο θέμα φιλοξενούνται δηλώσεις του Μίνο Ραϊόλα, ατζέντη του Ολλανδού διεθνή κυνηγού, ο οποίος ωστόσο σχολίασε πως δεν γνωρίζει τίποτα σχετικό:

"Δεν ξέρω τίποτα τέτοιο, δεν έχω δει ή ακούσει κάτι. Δεν μιλάω ποτέ για συμβόλαια και συμφωνίες, δεν θα πω κάτι ούτε για την συγκεκριμένη περίπτωση", τόνισε ο Ραϊόλα για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον πελάτη του.

Ο Αφελάι παίζει στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, με την υποσημείωση ότι το συμβόλαιο του με τους "μπλαουγκράνα" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και οι Πειραιώτες διατηρούν οψιόν για να αποκτήσουν στην συνέχεια τον παίκτη με διετή συμφωνία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ