ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραγκούσης: "Χρειάζεται ψυχολογική στήριξη ο Πουλίδο"

Ραγκούσης: "Χρειάζεται ψυχολογική στήριξη ο Πουλίδο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μάνατζερ του Άλαν Πουλίδο, Τάσος Ραγκούσης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 στην εκπομπή "Το 10 το Κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για την υπόθεση απαγωγής του Μεξικανού ποδοσφαιριστή.

Στον αέρα της εκπομπής "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη φιλοξενήθηκε ο Τάσος Ραγκούσης, εκπρόσωπος του Άλαν Πουλίδο στην Ελλάδα και μίλησε σχετικά με την υπόθεση απαγωγής του Μεξικανού φορ αλλά και το αίσιο τέλος της.

Για την είδηση της απαγωγής του Πουλίδο:

Δεν το πίστεψα στην αρχή, νόμιζα ότι μου κάνανε πλάκα. Η οικογένεια είναι οικονομικά εύπορη. Εκεί που ήταν, πριν έρθει στον Ολυμπιακό ο Πουλίδο, δεν έπαιρνε ένα ευρώ.

Για το σενάριο ότι μπορεί να εμπλέκεται κάποια ομάδα στην απαγωγή :

Ας το κάνουμε ανάποδα: Να κάνω εγώ την ερώτηση αντί για εσάς: Αν πω ότι η Τίγκρες έκανε την απαγωγή του Πουλίδο, τι θα κερδίσω; Για όνομα του Θεού, δεν πέρασε καν από το μυαλό μου αυτή η ιδέα.

Για την επικοινωνία που είχε μαζί του και με την οικογένειά του :

Σήμερα το πρωί πήρα ένα μήνυμα, γύρω στις 7 παρά, ότι όλα είναι οκ. Τίποτα παραπάνω. Με αυτά που πέρασε το παιδί πρέπει να στηριχθεί ψυχολογικά.

Το τι θα κάνει, αν σκέφτεται να γυρίσει πίσω ή οτιδήποτε άλλο, μεγάλο παιδί είναι, αυτός θα αποφασίσει. Είχε πάει στο σπίτι του, καλώς ή κακώς, εκεί γεννήθηκε. Δεν πήγε για διακοπές ή να δει την Ακρόπολη…

Για τον χαρακτήρα του Πουλίδο:

Πρόκειται για πάρα πολύ καλό παιδί, που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Δεν είναι κομπιούτερ, είναι 24 χρόνων, εμείς στην ηλικία του δεν κάναμε διάφορα;

Για τη δική του συνεισφορά:

Δεν έχω να προσφέρω κάτι εγώ, απλώς προσπάθησα να επικοινωνήσω μόλις το έμαθα, για να συμπαρασταθώ όπως μπορούσα από εδώ που βρισκόμουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ