ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 20 εκατ. ευρώ, παρελθόν ο Βρέντζος

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 20 εκατ. ευρώ, παρελθόν ο Βρέντζος

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυξάνεται το μετοχικό κεφάλαιο κατά 20 εκ. ευρώ, παραιτήθηκε ο Βρέντζος, περαιτέρω αρμοδιότητες οι Κουντούρης, Παύλου και Γιαννίκος. Αθλητικός Διευθυντής ο Μοδεστό.

Ο αποκλεισμός από την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Champions League, είχε φέρει τον Ολυμπιακό προ ραγδαίων εξελίξεων σε κάθε επίπεδο (αγωνιστικό και όχι μόνο), κάτι που ουσιαστικά είχαν προαναγγείλει οι Πειραιώτες μέσω της τοποθέτησης τους "ξεκινάμε από την αρχή".

Και πλέον στο Λιμάνι χαράζουν νέα πορεία, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε πρώτη φάση να προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία θα καλύψει ο ίδιος εξ ολοκλήρου. Κάτι αντίστοιχο είχε πράξει και την περσινή σεζόν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιάννης Βρέντζος υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία έγινε δεκτή, με τους Μιχάλη Κουντούρη, Γιώργο Παύλου και Θεόδωρο Γιαννίκο να αναλαμβάνουν περαιτέρω αρμοδιότητες που αφορούν τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παρελθόν και ο Χουάνχο Λορένθο, με τον Φρανσουά Μοδεστό να αναλαμβάνει πλέον το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή.

Με επίσημη ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τις αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ανακοίνωση:

ΠΑΕ Ολυμπιακόςενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο μας για τα παρακάτω:

1.Το Μετοχικό Κεφάλαιοτης ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσααπό τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

2.Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευσητης ΠΑΕ. Περαιτέρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου, Γιαννίκος.

3.Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.

4.Ο κ. Φρανσουά Μοντεστόαναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Βίκτορ, φημολογία για Σαλίνο και Μανσιέν
Ουζουνίδης, 110% επιλογή Μαρινάκη
VIDEO: Πως η Αρόουκα βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού
Το προφίλ της Αρόουκα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ