ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Radio Renascenca: "Απίθανο να πάει ο Σίλβα στην Πόρτο"

Radio Renascenca: "Απίθανο να πάει ο Σίλβα στην Πόρτο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας από τους κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πορτογαλίας αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης (26/5) ότι ο Ολυμπιακός έχει διαμηνύσει στην Πόρτο ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον Σίλβα αυτό το καλοκαίρι.

Η ιστορία με τον Μάρκο Σίλβα διατηρείται μια χαρά στην Πορτογαλία. Ενώ στον Ολυμπιακό επιμένουν ότι ο προγραμματισμός της ομάδας (μεταγραφές, προετοιμασία κλπ) γίνεται με τις ευλογίες του 39χρονου τεχνικού, στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου επιμένουν ότι η Πόρτο δεν πρόκειται να παρατήσει την υπόθεση.

Το πρωί της Πέμπτης (26/5), όμως, ο ραδιοφωνικός σταθμός “Radio Renascenca” μετέδωσε ότι θεωρείται απίθανο ο Σίλβα να πάει στην Πόρτο, επειδή ο Ολυμπιακός έχει σηκώσει απαγορευτικό και το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά οι "δράκοι".

Μάλιστα, άφηναν να εννοηθεί ότι παρά τις ρήτρες που υπάρχουν για την αποδέσμευση του Πορτογάλου, έχουν ενημερωθεί και επίσημα οι Πορτογάλοι ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν!

Αν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία που μεταδόθηκε στην Ιβηρική, αυτό σημαίνει ότι η Πόρτο χτύπησε τελικά την πόρτα του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα.

Αμέσως, λοιπόν, άρχισαν να ξαναμπλέκουν τον Βίτορ Περέιρα για διάδοχο του Ζοσέ Περέιρα. Κι όλα αυτά, ενώ ο Περέιρα είναι γνωστό στο "Ντραγκάο" ότι δεν χαίρει της εκτίμησης του προέδρου, Πίντο Ντα Κόστα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ