ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πώς είναι δυνατόν να χάσετε από αυτούς;"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ολυμπιακός, Ένχελς, Οφόε EUROKINISSI SPORTS

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως η εμφάνιση στη Λεωφόρο, προκάλεσαν την αντίδραση μερίδας φίλων του, που βρέθηκε στο Ρέντη το βράδυ του Σαββάτου (28/10), σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του Τάκη Λεμονή ενόψει της συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 0-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Super League. Η εμφάνιση των "ερυθρόλευκων" δεν άρεσε στους οπαδούς, κάποιο εκ των οποίων το βράδυ του Σαββάτου (28/10) βρέθηκαν στο Ρέντη με σκοπό να... αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές.

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν 15-20 φίλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι έλεγαν στους παίκτες: "Πώς είναι δυνατόν να χάνετε από αυτούς; Από απλήρωτους! Συνέλθετε. Έτσι όπως πάτε, θα χάσετε και το πρωτάθλημα".

Ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε στην τρίτη ήττα του στη Super League, ενώ μετρά και δύο ισοπαλίες στις πρώτες 9 αγωνιστικές! Αυτό έχει θορυβήσει αρκετούς, όπως και το γεγονός ότι έκλεισε τα τρία ντέρμπι του πρώτου γύρου, με τον φτωχό απολογισμό των τριών βαθμών συνολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός 1-0 τον Ολυμπιακό
Τάκη, τι φοβήθηκες;
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Λεμονής: "Υπάρχει πέναλτι στον Καρσελά, ας μιλήσουμε για το ντέρμπι"
Ανσαριφάρντ: "Στο τέλος της σεζόν θα είμαστε πρωταθλητές"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ