ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ψήνεται" πρόταση της Γκλάντμπαχ για Ρέτσο!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ρέτσος EUROKINISSI SPORTS

Η Γκλάντμπαχ έχει στο στόχαστρό της τον Ρέτσο και τον προορίζει για αντικαταστάτη του Αντρέας Κρίστενσεν που επέστρεψε στην Τσέλσι. Κοντά στα 90 εκ. ευρώ μπάτζετ για τις καλοκαιρινές τους μεταγραφές θα έχουν τα "πουλάρια".

Η παρουσία του αθλητικού διευθυντή της Γκλάντμπαχ, Μαξ Έμπερλ στο παιχνίδι της Μ. Πέμπτης (13/4) με την ΑΕΚ για τα... μάτια του Παναγιώτη Ρέτσου, προφανώς και δεν έγινε για το "θεαθήναι".

Οι Γερμανοί έχουν τσεκάρει αρκετές φορές τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού. Μίνιμουμ τέσσερις φορές έχουν εμφανιστεί στο Καραϊσκάκη. Αυτές οι τέσσερις φορές είναι οι επιβεβαιωμένες. Σίγουρα θα έχουν έρθει και σε άλλα παιχνίδια κάτω από άκρα μυστικότητα. Όπως φυσικά θα τον έχουν δει και στα ματς της Εθνικής Νέων.

Όπως και να 'χει, η ουσία είναι ότι η Γκλάντμπαχ όχι μόνο ενδιαφέρεται, αλλά σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ εμφανίζεται και “ψημένη” να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό!

Στο λιμάνι φυσικά δεν πρόκειται να τον δώσουν με δέκα εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε, φημολογείται ότι οι “ερυθρόλευκοι” είχαν αρνηθεί μια τέτοιου είδους πρόταση τον περασμένο Γενάρη. Το θέμα είναι ότι στον Ολυμπιακό βλέπουν ότι ο Ρέτσος είναι ικανός να φέρει στα ταμεία του τα χρήματα που είχε φέρει ο Μιλιβόγεβιτς από την Κρίσταλ Πάλας (σ.σ. περίπου 14 και βάλε εκατομμύρια).

Η Γκλάντμπαχ θα έχει για τις καλοκαιρινές της μεταγραφές ένα μπάτζετ κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ. Κι από τη στιγμή που ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής της Μαξ Έμπερλ έκανε τον κόπο και ήρθε προς τα μέρη μας, πάει να πει ότι στο πρόσωπό του βλέπουν τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει το κενό που αφήνει ο 21χρονος Δανός Αντρέας Κρίστιανσεν...

Με λίγα λόγια; Θα έχει την... τιμητική του για αρκετές ημέρες ο Ρέτσος στα γερμανικά ΜΜΕ και δη στα ρεπορτάζ της Γκλάντμπαχ. Κι αν ευσταθεί η πληροφορία από την Γερμανία ότι άνθρωπος της Μπορούσια μπορεί να είναι και την Κυριακή (23/4) στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τότε το μυαλό ταξιδεύει και αλλού.

Ότι μπορεί να ξεκινήσουν από την Κυριακή (23/4) τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Πρωτίστως όμως οι Γερμανοί αναφέρουν ότι σκοπεύουν να τον ξαναδούν για τελευταία φορά όχι για να σχηματίσουν άποψη, αλλά γιατί αυτή είναι η τακτική τους. Παρότι έχουν ολοκληρωμένη άποψη για τον Ρέτσο, δεν είναι πρόβλημα για τους ίδιους να τον δουν άλλη μια φορά από κοντά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ