ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψηφίστε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού

Ψηφίστε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός θα μάθει τους αντιπάλους του για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το απόγευμα της Πέμπτης. Μπείτε και ψηφίστε με ποιες ομάδες πιστεύετε πως θα κληρωθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Για μία ακόμα σεζόν το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά τον Αύγουστο με την κλήρωση για τους ομίλους το απόγευμα της Πέμπτης (19:00 27/8). Φέτος, θα έχουμε μία αλλαγή στον τρόπο που χωρίζονται οι ομάδες ανά γκρουπ, με τους πρωταθλητές των επτά κορυφαίων πρωταθλημάτων να τοποθετούνται στο πρώτο ( συν τον περσινό κάτοχο) και στη συνέχεια οι υπόλοιποι μπαίνουν ανάλογα τη βαθμολογία τους.

Έτσι, παρατηρούμε πως στο δεύτερο γκρουπ υπάρχουν σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ, γεγονός πως κάνει δύσκολο το έργο όσον αφορά την πρόκριση στους "16".

Την Ελλάδα αντιπροσωπεύει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και φέτος ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ μαζί με Σαχτάρ, Σεβίλλη, Λιόν, Ντιναμό Κιέβου, Γαλατασαράι, Ρόμα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ( φυσικά δεν μπορεί να πέσει με καμία από αυτές).

Το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να... μαντέψουν με ποιους αντιπάλους πιστεύουν πως θα κληρωθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

* Δεν μπορούν να πέσουν στον ίδιο όμιλο ομάδες από την ίδια χώρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ